Privat træning i dit hjem - RaskRask

Privat træner
Kører hjem til dig

Privat træner
Kører hjem til dig

i dit hjem eller naturen nær dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

DET BEDSTE TRÆNINGSTILBUD TIL DIG

Når man leder efter en privat træner, så er det nemt at miste overblikket. Mange tilbyder ydelser forbundet med fitnessabonnement eller andre uigennemsigtige omkostninger. Når man ydermere leder efter en specifik type træner, så kan puslespillet ofte være svært at få til at gå op. Med RaskRask, bliver det nemt og overskueligt at finde den helt rigtige træner og ydelse til dine behov.

DERFOR SKAL DU VÆLGE EN PRIVAT TRÆNER FRA RASKRASK

Med RaskRasks professionelle private trænere, får du den bedste start på din nye livsstil. Vores trænere er certificerede og nøje udvalgte, så du er sikret et program nøje tilpasset dine ønsker og mål. Med en personlig træner reducerer du chancen for begynderfejl, skader og skavanker, som kan sætte en ubehagelig stopper for den gode træningsmoral.

SÅDAN SPARER DU PENGE MED EN PRIVAT TRÆNER

Med en privat træner fra RaskRask, får du ikke bare en praktisk oplevelse, hvor træneren kommer til dig. Du ender ofte også med at spare penge på et træningsforløb gennem os, for med RaskRask slipper du for at købe dyrt udstyr og uigennemsigtige fitnessabonnementer. Når den private træner kommer til dig, betyder det også, at du sparer på transport og benzin. Dermed ender du med en praktisk og billig træningsløsning.

Læs mere om hvad den enkelte træner tilbyder her!

Privat traener i Danmark
Book Privat traener

DU SPARER TID OG BESVÆR

Det sværeste ved træningen er ofte at komme ud af døren. Så spar dig selv køreturen, når du endelig er kommet hjem fra arbejde, og bestil i stedet en privat træner gennem RaskRask. Vores trænere kommer til dig, når det passer i en travl hverdag, så du kan bruge tiden på det, som virkelig betyder noget for dig.

Book allerede i dag!

EN PRIVAT TRÆNER KAN HJÆLPE MED TEKNIKKEN

En privat træner kan mere end bare at stå og se dig træne. Vores trænere laver et skræddersyet program til dig, som er nøje tilpasset de træningsmål, du har sat dig. Du får vejledning i træningsteknikker, som reducerer din risiko for skader, og giver dig de bedste muligheder for fremgang. Adskillige af vores trænere kan ydermere tilbyde livsstilscoaching eller kostvejledning, så det bliver nemmere end nogensinde før at holde de gode vaner ved lige.

TRÆNING TIL ALLE FORMÅL

Hos RaskRask tilbyder vi en bred vifte af træningsydelser, så du kan få den helt rigtige træner til dine mål. Vores professionelle trænere udbyder blandt andet konditionstræning, vægttabsforløb og styrketræning, så du altid kan finde det bedste forløb til dine behov. Vil du gerne træne med venner eller familie? Så kan vores private trænere også tilbyde jer en gruppetræning, så I sammen kan komme godt i gang med en sundere livsstil.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Det siger kunderne om os

Start din træning her