Personlig Træning i København | Træner Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig træning
i København
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig træning
i København
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig træning i København

Personlig træning i København

 • Efterspørgslen har aldrig været større

  Personlig træning har aldrig været mere populært blandt danskerne, og københavnere ved bedre end de fleste, at der er stor rift om det begrænsede udvalg af professionelle personlige trænere, der ikke kun har tid i kalenderen, men også har kompetencerne til at hjælpe ens udvikling.

 • Nem løsning på dine vilkår

  Fra Østerbro til Vesterbro til Sydhavnen er mulighederne for personlig træning svære at navigere i – dette vil RaskRask gerne komme til livs. Derfor tilbyder vi personlig træning hjemme hos dig – på dine vilkår.

 • Personlig træning i dit hjem i København

  Gennem vores nemme og hurtige bookingsystem kan du nemlig booke en af vores certificerede og forsikrede personlige trænere. De kører hjem til dig og hjælper med at optimere din træning, uanset om du ønsker et fokus på vægttab, kondition eller styrketræning.

 • Spar besværet med rejsetid i København

  På den måde kan du nyde din personlige træning i hjemlige og trygge omgivelser, og spare tid i en hektisk hverdag i stedet for at skulle ud i hovedstadens travle trafik, for at nå ned i fitnesscenteret.

 • Prøv personlig træning i naturen

  Vores personlige trænere kan også bestilles til at arrangere din træning i naturen , hvis du foretrækker at lade sig inspirere af de mange flotte omgivelser i hovedstadsområdet. På den måde kan du også få mulighed for at træne med Rundetårn eller Tivoli som din baggrund, eller måske en frodig eftermiddag i Kongens Have. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 • Del oplevelsen i København

  Har du familie eller venner, som du ønsker at dele oplevelsen med, så tilbyder vi også dette gennem vores gruppetræning. Her kan I nyde en sjov og motiverende dag sammen, og på samme tid udvikle jer individuelt.

Mød dine trænere i København

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning i København her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

RaskRask.dk København

CVR 37119954


Klerkegade 2D, 1.tv
1308 København K


Tlf: 93 88 00 63


info@raskrask.dk


Åbningstider - kundeservice:
Mandag-fredag 09:00-17:00

Et aktivt liv i hovedstaden

RASKRASK – ET NYT KONCEPT FOR PERSONLIG TRÆNING I KØBENHAVN

Om København

I København bor der omkring 1.300.000 mennesker. Hos RaskRask vil vi gerne gøre det nemt for dig, der bor i eller omkring København, at gøre noget godt for din mentale og fysiske sundhed i hverdagen. Derfor kan du bestille en personlig træner hjem til dig, uanset om du bor i København K, Christianshavn, København Ø, København N, Frederiksberg, København V, Amager, Nordhavn, Sydhavnen eller i en af Københavns forstæder såsom Hvidovre, Rødovre, Valby, Vanløse, Brønshøj og Gladsaxe. Du kan både få hjælp til personlig træning, vægttabstræning, konditionstræning, styrketræning eller gruppetræning.

Udforsk København

En spændende by

København er ikke bare Danmarks største by – det er også den største i hele Skandinavien. Nogle af Københavns mest populære attraktioner er Nationalmuseet, Den Blå Planet og Tivoli. Det er nemt at komme rundt i byen på cykel eller med bus, s-tog og metro, og der er ikke langt imellem Københavns forskellige oplevelser. Du kan også tage på kanalrundfart for at opleve byen. Mange af de kendte bygninger i byen såsom Rundetårn og Børsen er opført af den populære danske konge Christian IV.

En all-round tilgang

Få energi til det vigtige

Vores trænere ser hele dig, når de hjælper dig med at nå dine mål. Det vil sige, at de både kigger på træning, kost og livsstil, hvis du har lyst til det. Det skaber de bedste forudsætninger for at justere på lige præcis det, der hjælper dig. Alle mennesker er forskellige, og derfor er der forskel på, hvordan hver person får de bedste resultater ud af deres træning. Din træner gør det sjovt, udfordrende og spændende at arbejde hen imod at blive en endnu bedre version af dig selv, så du har energi til det, der er allervigtigst for dig. Vi kan hjælpe dig, uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for træning.