Personlig Træning i Aalborg | Træner Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig træning
i Aalborg
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig træning
i Aalborg
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig træning i Aalborg

Personlig træning i Aalborg

 • Vil du også gerne være mere aktiv i hverdagen?

  I en travl og anspændt hverdag, hvor arbejde, familie og hund skal passes, kan det være svært at prioritere sit eget velvære. Dette ved nordjyder bedre end nogen andre. Kroppen har brug for at blive stimuleret fysisk, og holde sig i gang, for at den kan fungere optimalt.

 • Personlig træning på den nemme måde

  For mange stopper søgningen før den er begyndt. Det kan være svært at finde overskud til at finde det rigtige center, den rigtige træner og få det hele til at passe med dagligdagen. Derfor har vi udviklet et koncept, der gør træning nemt for alle i Aalborg fra Jomfru Ane Gade til Nørresundby.

 • Personlig træning - hjemme hos dig i Aalborg

  Hos RaskRask tilbyder vi nemlig muligheden for, at vores personlige trænere kommer hjem til dig, når det passer i din kalender. På den måde kan du nyde din personlige træning i trygge og vante omgivelser, og få et skræddersyet træningsprogram hjemme i dagligstuen.

 • Spar besværet med rejsetid i Aalborg

  Du slipper for at skulle ud igen efter en lang dag på kontoret, og får i stedet velvære leveret til dig – uanset om du er bosat i midtbyen, Hasseris eller Vejgård. Du sparer rejse- og ventetid, og er altid i gode hænder med vores professionelle og certificerede personlige trænere.

 • Prøv personlig træning i naturlige omgivelser

  Udendørs træning har opnået stor popularitet gennem de sidste år, og dette er også en mulighed med vores trænere. De kan nemlig også bestilles til udendørs træning, uanset om det er som en del af gruppetræning, eller om det skal være med fokus på din personlige udvikling.

 • Træning dine favoritsteder i Aalborg

  Dermed er du ikke afgrænset af at skulle træne hjemme i stuen, men kan også nyde din personlige træning i dine foretrukne naturlige omgivelser, såsom Østre Anlæg, Jomfru Ane Parken eller et helt tredje sted.

Mød dine trænere i Aalborg

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning i Aalborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Et aktivt liv i Aalborg

RASKRASK – ET NYT KONCEPT FOR PERSONLIG TRÆNING I AALBORG

Personlig træning i Aalborg

Aalborg er Nordjyllands hovedstad og Danmarks fjerdestørste by med ca. 120.000 indbyggere. Uanset om du befinder dig i Vestbyen, Nørresundby, Midtbyen, Øgadekvarteret, Eternitten, Aalborg Øst eller ved Havnefronten, kan du booke personlig træning hen til dig. De kan besøge dig i din egen stue, ved et udendørsområde eller på dit feriested. Vores trænere hjælper dig med at få fysisk aktivitet ind i din hverdag på dine vilkår, uden at du skal bruge energi på rejsetid.

Aktiviteter i Aalborg

Der er mange gode muligheder for et aktivt liv i Aalborg. Byen har udendørs fitnessområder i blandt andet Mølleparken, beliggende lige bag Aalborg Zoo, Sohngårdsholmparken, Bundgårdsparken, Fjordmarken, Østre Anlæg og Skanseparken. Du kan også tage en dejlig svømmetur ved f.eks. Vestre Fjordpark eller Aalborg Havnebad eller gå en lang tur gennem Aalborgs hyggelige brostensgader.

Parker i Aalborg

Det er ikke kun i Aalborgs udendørs fitnessområder, du kan være aktiv. Byens parker faciliterer også bevægelse og gode oplevelser i naturen. Du kan tage til Kildeparken, Østre Anlæg, Lergraven i Sønderholm og booke en personlig træner, som kommer hen til dig. Sammen kan I styrke din sundhed. Det er også muligt at have din personlige træner med over zoom.

Sportsskader

Undgå skader

Ifølge Danmarks Statistik er omkring 60 procent af alle danskere over 16 år aktive med motion eller sport. Over 20 procent af voksne idrætsudøvere får en skade i løbet af et år, og de fleste kommer til skade ved styrketræning, løb og fodbold. Vores personlige trænere kan hjælpe dig med at få justeret på din teknik under træningen, så I i samarbejde kan sørge for, at du ikke kommer til skade og dermed kan blive ved med at leve et aktivt liv, hvor du prioriterer din velvære.

Hjemmetræning

Fordele ved hjemmetræning

Det er populært at træne hjemmefra. Hjemmetræning er et godt valg til dig, som gerne vil være aktiv i vante og trygge omgivelser. Det er også smart, fordi du kan få din træning ind i en travl hverdag uden at skulle bruge tid på transport. Med hjemmetræning kan du være fysisk aktiv på dine vilkår, så du kan skabe gode vaner og styrke din velvære. Du forbedrer dit energiniveau og overskud, og så forebygger du livsstilssygdomme. Når du booker en personlig træning hos RaskRask får du professionel hjælp og vejledning til din hjemmetræning.