Personlig træner vægttab - RaskRask

Personlig træner vægttab

Personlig træner vægttab

i dit hjem eller naturen nær dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

Det kan være svært at slippe de dårlige vaner

Det er nemt at tabe de gode vaner, når familie og arbejdsliv tager over. Stillesiddende arbejde, ventetid i trafikken og nemme madløsninger kan ofte sætte deres spor på vores kroppe. Når først vanerne er etableret, kan det være meget uoverskueligt at komme af med de ekstra kilo, for hvor skal man starte?

Vores certificerede personlige trænere kan gøre processen meget mere overkommelig. Med et skræddersyet træningsprogram og hjælp til at finde motivation, kan du få overskuddet til at komme de ekstra kilo til livs og tilbagevinde den flade mave.

Få en værktøjskasse til den sunde livsstil

En personlig træner hjælper dig godt fra start med dit vægttab. Udover motivation og et tilpasset program, får du også værktøjerne til at holde dig selv ved ilden. Vægttab kræver en seriøs indsats og ofte en ændring af livsstil. En personlig træner kan give dig gode råd og den bedste vejledning ift. hvordan du holder dig selv i gang med en permanent livsstilsændring i en stresset hverdag.

Praktisk og overkommeligt

Personlig træning hos RaskRask er praktisk og overkommeligt. Du slipper for stressende planlægning og uoverskuelige fitness gebyrer. Vores koncept tilpasses din travle hverdag, så du kan finde tiden til det hele i din hverdag. Vores professionelle og certificerede trænere kommer til dig fysisk eller digitalt, hvor du har brug for det og når det passer i din kalender. Opnå den den gode fysik på dine vilkår.

Personlig traener vaegttab i Danmark
Book Personlig traener vaegttab

Sådan fungerer det

Du indtaster din adresse på RaskRask. Her får du et overblik over forskellige ydelser i dit område. Du vælger en ydelse, som passer til dine behov. Herefter kan du nemt vælge en træner, som lever op til dine ønsker. Når du har valgt en træner, skal du blot vælge en dag og et tidspunkt, som passer i din kalender. Træneren kommer til dig fysisk eller digitalt og sammen fastlægger I et program, som er skræddersyet til din travle hverdag. For at sikre, at du finder den rigtige træner til dine behov, er de første 15 minutters konsultation online eller telefonisk tilmed gratis.

Book din gratis konsultation allerede i dag!

Træn med familie eller venner

Vil du gøre træningen lidt sjovere? Eller synes du bare, at det er lidt nemmere at opretholde motivationen sammen med andre? Så tilbyder vores trænere også gruppetræning, som kan udføres sammen med familie eller venner. Så hvis familien eller vennerne kunne trænge til lidt mere sundhed i hverdagen, så gør vi det legende let at komme i gang. Det er bare lidt sjovere at træne sammen.

Med RaskRask bliver det overkommeligt

RaskRask søger at gøre den personlige velvære overskuelig for dig. Det kan være umuligt at finde tid til sig selv i en stresset uge. I længden går det desværre ud over krop og sjæl. Vi har derfor etableret en platform med en bred repræsentation af ydelser indenfor velvære og sundhed. Vores koncept gør velværen praktisk i en presset hverdag. Alle vores partnere er professionelle fagfolk, som kører til dig, hvor du har brug for det, og på de tidspunkter som passer i din kalender. Giv dig selv en velfortjent pause i hverdagen med RaskRask.

Læs mere om den enkelte træner og hvad de tilbyder her!

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Det siger kunderne om os

Start din træning her