Personlig træner pris - RaskRask

Personlig træner
Kører hjem til dig

Personlig træner
Kører hjem til dig

Lave priser hvor du kan nå dine mål

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

DET PRAKTISKE TRÆNINGSTILBUD

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange tilbud, som man finder, når man søger efter pris på personlig træner. Det kan hurtigt blive frustrerende og uoverskueligt, for skal man være medlem af et fitnesscenter for at tilbuddene er gældende eller er der andre skjulte og bindende udgifter? RaskRask gør det nemt og overskueligt. Vælg en træner og få en overskuelig personlig træner pris med det samme.

HVORFOR PERSONLIG TRÆNER?

Med en personlig træner fra RaskRask kommer du sikkert fra start med din træning. Vores personlige trænere sikrer dig et skræddersyet forløb tilpasset dine mål og udfordringer. Med en personlig træner reducerer du risikoen for skader og irriterende skavanker, som nemt kan begrænse eller sætte en stopper for din træning.

DERFOR SPARER DU PENGE MED RASKRASK

Hos RaskRask mener vi, at det skal være nemt at komme i gang med personlig træning. Vores trænere kommer derfor til dig, når du har tid. Det betyder, at du kan spare penge på dyre mellemled. Du behøver ikke køre til fitnesscenteret eller investere i dyrt udstyr. Vores trænere har alt med, så du får en billig og overskuelig personlig træner pris.

Personlig traener pris i Danmark
Book Personlig traener pris

DU SPARER TID OG BESVÆR

Hvorfor gøre træningen mere besværlig end den behøver at være? Med vores udekørende træningskoncept slipper du for trafik og ildelugtende fitnesscentre, der er proppede til bristepunktet efter arbejde. Vores personlige trænere kører til dig, så du nemt kan få træningen overstået og få mest muligt tid, til det der virkelig er vigtigt.

PERSONLIGE TRÆNERE HJÆLPER MED DEN GODE TEKNIK

Vores personlige trænere kan hjælpe dig mod en sundere livsstil. Med RaskRasks trænere får du ikke bare træning, du får også et skræddersyet program, så du kan nå dine mål. Udover program, får du indsigt i teknikker, som sikrer dig den bedste træning. Visse af vores personlige trænere tilbyder ligeledes kostvejledning og livsstilscoaching, så du bedst muligt kan komme i gang med din nye livsstil.

TRÆNING TIL ALLE - OG ALLE TYPER MÅL

Uanset hvordan du gerne vil udfordres, så har RaskRasks professionelle personlige trænere en ydelse, som passer til dine behov. Vi kan hjælpe med konditionstræning, vægttab, styrketræning og alt derimellem. Vil du gøre træningen endnu sjovere? Så tilbyder vores trænere ligeledes gruppetræning, så hele familien kan komme i gang på den bedste måde.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Det siger kunderne om os

Start din træning her