Outdoor Yoga | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Outdoor Yoga
i naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Gruppeyoga

 • Genfind balancen med yoga

  Yoga har for alvor vundet danskernes hjerter de senere år, men den store efterspørgsel kombineret med det begrænsede antal yogastudier gør, at mange har svært ved for alvor at starte op med yoga.

 • Oplev udendørs yoga med personlig yogalærer

  Dette vil vi gerne gøre op med. Hos RaskRask giver vi derfor muligheden for at dyrke yoga på dine vilkår og efter dine behov. Vi tilbyder nemlig, at du kan få professionel yogaundervisning i naturen nær dig af din egen personlige yogalærer.

 • Altid i gode hænder

  Vi sørger for at afvikle alt det administrative med yogalæreren, og har skåret yogastudiet væk fra ligningen, til fordel for dig, underviseren og klimaet. Vores yogalærere er desuden kvalificerede, certificeret og forsikrede gennem Tryg.

 • Lad jer inspirere

  Sammen med din yogalærer vil du lade dig inspirere af naturens elementer, og dyrke yoga i flotte og naturlige omgivelser nær dig. Din yogalærer vil tilpasse undervisningen efter din erfaring, behov og ønsker, og sørge for, at i sammen får en god oplevelse i naturen.

 • På dine vilkår

  Vores yogalærere kan bookes når det passer dig, hvor det passer dig, og vil hjælpe dig med at gennemføre den perfekte session tilpasset dig. Du skal blot koncentrere dig om at nyde oplevelsen, og genfinde balancen i krop og sjæl.

 • Del oplevelsen

  Vi tilbyder ikke blot personlig yoga med fokus på dig og din praksis, men også muligheden for at dele oplevelsen med venner, kolleger eller familie, som en del af vores gruppe yoga tilbud. På den måde bestemmer du selv, hvordan du ønsker at opleve yoga i naturen.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her