Online træning - RaskRask

Online træning

Skræddersyet træning på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

 • Træning online, hvorfor? 

  I nyere tid er der mange services og begivenheder som er gjort online. Det er efterhånden meget almindeligt at afholde møder og kurser gennem en online forbindelse. COVID 19 har kun gjort os bedre til at vælge disse løsninger. Fordelene ved at vælge en online løsning, er mange. Blandt de vigtigste grunde er at det er tidsbesparende, man slipper altså for transporttid og omkostninger. Den helt klart vigtigste grund er at fordi man sparer transporten skåner man også miljøet.

 • Personlig træning hos RaskRask

  Her i RaskRask mener vi det bogstaveligt når vi siger personlig træning. En personlig træner skal ikke kun være en som laver et træningsprogram, eller en række træningsøvelser til dig. En personlig træner skal være en som du har kemi med, kan forstå din situation, forstår sig på dine styrker og svagheder og som på baggrund af det, kan hjælpe dig med at opnå dit mål.

 • Vælg den rette personlige træner

  Når nu du er fundet ind på vores hjemmeside, så vil vi varmt anbefale dig at gå ind og se og læse om vores personlige trænere. Her har vi samlet et kartotek over alle de personlige trænere, som RaskRask har samarbejde med og som vi tilbyder dig. Det gør det let og overskueligt for dig at vælge den fagperson, som har kvalifikationerne til at få dig hen mod dit mål.

 • Online træning og træningsformer

  Processen fra at vælge den korrekte personlige træner, til rent faktisk at blive trænet og vejledt, er hos RaskRask ikke så vanskelig. For din skyld har vi gjort det let og overskueligt at booke personlig træning. Personlig træning fås nu også som online serviceydelse. Det er nu muligt med vægttabstræning hjemme fra stuen, i haven eller i de omgivelser som passer dig. I de samme omgivelser er det ligeledes muligt at dyrke styrketræning.

 • Hvordan foregår online træning

  Det hele starter her på vores hjemmeside. For at komme videre kan du trykke her og du vil komme ind i bookingflowet, hvor du simpelt og let bliver ført videre, ved valg af det som henvender sig til dine behov. Priserne hos de personlige trænere, ved online træning er forståeligt nok billigere, efter som at transporttid og omkostninger er taget ud af det og det nu foregår online. Når det kommer til selve træningen vil der blive lavet en plan med de “arbejdskrav” som skal til for at du kan komme i retning af dit mål.

 • I RaskRask er dine mål, vores mål

  Om du har et vægttabsmål, et ønske om at opbygge muskler, slippe af med smerter, eller af andre årsager så er det RaskRask og vores fagpersoners største ønske at få dig i retning af at realisere dit mål. Fagpersonerne har værktøjerne til at gøre det muligt. Den gode personlige træner har evnerne til at finde den rette metode til at ændre vaner, hen mod det bedre. Her menes der at foretage små ændringer i din livsstil, for at skabe store forandringer for dig, på lang sigt.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning her