Mindfulness i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!

Mindfulness
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Lader du også hverdagens bekymringer påvirke dig?

Det kan være svært at være til stede i nuet. For mange af os er hverdagens stress og jag lig med en masse uro i kroppen og sindet. Tankerne kan hurtigt komme til at glide hen på bekymringer om fortiden og fremtiden. Man glemmer at sætte pris på de små ting, og være til stede i hverdagen med dem man holder af.

Vær til stede i nuet med mindfulness

Når du dyrker mindfulness lærer du først og fremmest at være i nuet. Du bliver mere opmærksom på, hvad der foregår nu-og-her, og bliver bedre til at slippe dine bekymringer om det der er sket, og det der skal ske. På den måde bliver du bedre til ikke at lade dig påvirke negativt af dine følelser, og at have en mindre stressfuld reaktion til hverdagens bekymringer.

Dyrk mindfulness gennem yoga

Yoga er et effektivt værktøj til at opnå mere mindfulness, da flere meditationsøvelser er centreret herom. Særligt en stilart som yin yoga, hvor tempoet er langsomt, har et stort fokus på mindfulness, og er designet til at hjælpe dig med at opnå mere tilstedeværelse i nuet, og lette dine hverdagsbekymringer.

Mindfulness i Danmark
Book Mindfulness

Yoga i hjemmet eller naturen - på dine vilkår

Det kan være svært at finde tid til for alvor at finde løsninger på ens bekymringer i en stresset hverdag – det vil vi gerne komme til livs hos RaskRask. Vi har derfor skåret yogastudiet ud af ligningen, og tilbyder muligheden for at booke en af vores kvalificerede og certificerede massører hjem i din stue eller naturen nær dig.

Spar rejsebesværet

På den måde sparer du ikke blot bekymringen om at skulle finde den rigtige løsning og det rigtige studie for dig, men også besværet og tiden på at skulle rejse frem og tilbage derfra. Det giver dig tid til at afstresse yderligere, og nyde en omgang yoga i hjemlige og velkendte omgivelser.

Opnå mindfulness med et af vores forløb

Det kan være svært for alvor at komme bekymringerne til livs over én session. Mange har brug for kontinuerlig meditation og yoga for at kunne mærke en stor forskel i deres hverdag, og af den grund har vi sammensat en række forløb, der kan hjælpe dig med at opnå en mere mindful hverdag. På den måde sparer du ikke blot penge, men får også det maksimale ud af din yoga.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga her