Mere energi i hverdagen - RaskRask

Vægttab
Mere energi i hverdagen

Personlig træning i dit hjem

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

NÅR HVERDAGEN TAGER PUSTEN FRA OS

Mangler du overskud og energi i hverdagen? Så er du ikke den eneste. Flere oplever, at de har svært ved at få arbejde, familie og sociale arrangementer til at hænge sammen med en aktiv hverdag. Udfordringen bliver ikke nemmere, hvis vi samtidig kæmper med overvægt og fysiske begrænsninger som følge heraf. Ofte finder vi os selv i et dilemma, hvor vi ønsker at være mere aktive for at få mere overskud og energi i hverdagen, men mangler det fornødne overskud og energi til at være mere aktive.

MISTRIVSEL OG DÅRLIG SAMVITTIGHED

Overvægt og inaktivitet kan føre til mistrivsel og dårlig samvittighed, hvis vi føler, vi svigter os selv og vores nærmeste. Det bliver hurtig en ond cirkel, fordi mistrivsel ofte gør det endnu sværere at engagere sig og være tilstede i nuet. Det går mange gange ud over kvalitetstiden med vores nærmeste og efterlader os lige så mange gange med en trist fornemmelse i kroppen. Vi ønsker at passe bedre på os selv og dele glæden ved et aktivt liv med vores nærmeste, men kan ganske enkelt ikke få det til at harmonere med en i forvejen presset hverdag.

NÆRVÆRENDE OG PROFESSIONELLE TRÆNERE

Vi kan derfor have brug for nogen, som forstår vores udfordringer og som kan hjælpe os med at finde den helt rette balance i hverdagen. Hos RaskRask finder du et udvalg af dygtige, personlige trænere med fokus på at skabe sunde og stabile livsstilsændringer. Fælles for dem alle er, at de er nøje udvalgte på baggrund af deres høje faglighed og menneskelige egenskaber. Det betyder, at du altid kan forvente en nærværende, inspirerende og professionel træner, som lytter til dig og støtter dig hele vejen.

Vil du vide mere?

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en sundere og mere aktiv livsstil

TO SKRIDT FREM OG TO TILBAGE

Mange har kæmpet med vægten gennem hele livet og føler sig fanget i en ond spiral af op- og nedture. Vi har prøvet at tabe os utallige gange, men ender altid samme sted. Vi er som regel ekstra motiveret i starten, hvor resultaterne hurtig viser sig, men i takt med udviklingen aftager, begynder de gamle vaner at liste sig ind på os igen. De mislykkede forsøg fører ofte til en følelse af nederlag, trøstespisning og store udsving i vægten – og sådan kan det gå op og ned.

LØSNINGER TILPASSET DIT LIV

Der findes ikke én opskrift, der virker til alle. Vi har forskellige indstillinger til livet og forskellige forventninger, rutiner og præferencer, der må tages højde for. Med en personlig træner fra RaskRask får du derfor ikke bare et træningsforløb. Du får en professionel træner,

som tager udgangspunkt i dit liv og din hverdag, en træner, der ser dig som et helt menneske, og en træner som forstår, hvad det kræver at implementere en ny og sundere livsstil i en travl og hektisk hverdag.

OVERSKUD OG ENERGI TIL DET VIGTIGE

Hos RaskRask hjælper vi dig med at finde lige netop din balance, og sørger for at du får den nødvendige inspiration, motivation og støtte hele vejen. Vores koncept er designet til at give dig mere tid og overskud i hverdagen. Det betyder, at din træner altid kommer hjem til dig, når det passer i din hverdag. På den måde sparer du tid og rejsebesvær og kan i stedet træne i vante og trygge omgivelser, når det passer dig. Formålet er at gøre det så nemt og “smertefrit” som muligt at ændre livsstil, så du kan bruge din tid og energi på dig selv og dine nærmeste.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Træn når det passer dig
 • Undgå rejse- og ventetid
 • Få mere tid og overskud til træningen
 • Træn med familien og få mere kvalitetstid

Tryghed og faglighed

 • Få en træner med høj faglighed
 • Træn i trygge og vante rammer
 • Evidensbaseret træning og kostvejledning
 • Nærværende personlige trænere, der lytter til dine behov

Tilpasset dig

 • Skræddersyet personlig træning.
 • Overskueligt og realistisk træningsforløb
 • Kost tilpasset din hverdag, sociale begivenheder, ferier m.m.
 • Løbende motivation, inspiration og opbakning

Sådan fungerer vores vægttab

Tid til det vigtige

Find din ønskede træner og vælg det tidspunkt, der passer dig

I dit hjem eller naturen

Få træning tilpasset dit liv og få skabt den rette balance i hverdagen

Altid i gode hænder

Alle personlige trænere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Få gratis samtale

Vælg den træner og det tidspunkt, der passer dig

Personlig træning i landets største byer

Start din træning her