Meditation dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!
100% quality garanteret

Meditation

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Personlig yoga

 • Har du også glemt, hvordan man slapper af?

  Man skulle næsten tro, at vi har glemt, hvordan man slapper af. I dagens samfund lider rigtig mange mennesker af stress og depression, og mere end nogensinde har vi brug for at komme ned i kroppen og bevæge os ind i en tilstand, hvor vi slipper hverdagens bekymringer, og formår at være til stede i os selv og i nuet.

 • Gå i dybden med meditation

  Meditation er specielt et værktøj, der kan være medvirkende til at nedsætte stress. Når du dyrker meditation gennem yoga vil du opleve, at du minimerer den tænkende og analyserende del af hjernen, og på den måde bliver et med din vejrtrækning, og opnår mere ro i kroppen.

 • Skru ned for stresshormonerne

  Meditation er nemlig med til at påvirke balancen mellem signalstofferne i hjernen positivt. Der bliver skruet ned for mængden af stresshormoner, og i stedet skruet op for lykkehormonet dopamin. På den måde kan det hjælpe dig til at opnå en tilstand, hvor du føler dig mere positiv og afslappet i hverdagen.

 • Meditation gennem yoga

  I langt de fleste yoga stilarter er meditation en meget vigtig del af praksissen. Ønsker du at dykke længere ned i meditationen, så er især hatha yoga og kundalini yoga oplagte former, hvor meditation spiller en stor rolle, og vil være en vigtig del af din praksis.

 • Yoga i dit hjem - på dine vilkår!

  Mange mennesker føler, at de bedst kan slappe af og stresse ned i trygge og vante omgivelser. Derfor kan du gennem vores hjemmeside bestille en af vores professionelle yogalærere hjem til din dagligstue eller i den spirende natur nær dig. På den måde kan du koncentrere dig fuldt ud om at nyde yogaen, og spare tid og besvær med at rejse imellem yogastudiet.

 • Dyk ned i meditation med et af vores forløb

  Ønsker du for alvor at blive udnytte det fulde potentiale i meditation, så vil en enkelt session i de fleste tilfælde sjældent være nok. For at du kan spare både besvær og penge tilbyder vi derfor muligheden for at vælge et af vores forløb. På den måde kan du nå en dybere forståelse for meditationen, og udnytte alle dens fordele.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider