Massør Rikke G | RaskRask.dk

Billede af raskrask massør Rikke G

RIKKE G

“Jeg er uddannet som massør og har arbejdet i mere end 10 ĂĽr med massage – hovedsageligt med en kombineret punkt- og krompressionsmassage, der tager udgangspunkt i kroppens flow. Yderligere er jeg lĂŚge eksamineret fitnessinstruktør fra Atwork skolen i København. Jeg tilpasser altid min behandling til dine ønsker, sĂĽ du føler bedst mulig effekt af min behandling. Mine specialer er iskiassmerter, skulder- og nakkesmerter, sports- og trĂŚningsskader og ”trĂŚtte ben” (vĂŚskefyldte/hĂŚvede ben og fødder). Jeg lĂŚgger en ĂŚre i at udføre mit arbejde professionelt, trygt og ordentligt med god service og god energi. Jeg glĂŚder mig til at hilse pĂĽ dig og hjĂŚlpe dig videre.”

Behandlinger

sportsmassage behandling icon
velvĂŚe massage behandling icon
fysiurgisk massage behandling icon

MASSØRER