Gitte S | RaskRask.dk

Billede af raskrask massør Gitte S

GITTE S

“Jeg er uddannet fysiurgisk massør og i gang med uddanne mig til zoneterapeut. Det vigtigt for mig at finde årsagen til dine smerter og ubehag. Derfor fokuserer jeg på kroppen og musklerne som helhed. Jeg lægger vægt på, at det skal være rart at blive behandlet af mig, men også effektivt. Derfor er der bid i mine behandlinger, uden at det bliver for hårdt. Jeg er god til at finde de ømme punkter – også dem du måske ikke vidste du havde. Jeg tilpasser altid behandlingen til dig, så det foregår på dine betingelser. Udover fysiurgisk massage tilbyder jeg wellnessmassage samt fod- og ansigtsmassage. Glæder mig til at møde dig.”

Behandlinger

sportsmassage behandling icon
velvæe massage behandling icon
fysiurgisk massage behandling icon

MASSØRER