Massage for to | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Massage for to
I dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Kvalitetstid med massage

RaskRask gør det muligt for dig at booke en udekørende massør, så du kan nyde en dejlig parmassage i hjemlige og afslappende omgivelser. Det er ideelt for dem, der ønsker at slappe af og nyde en massage i deres eget hjem uden at skulle bekymre sig om at skulle tage hjemmefra. Du sparer både tid og energi på den måde.

Når du bestiller en massage gennem RaskRask kan du vælge mellem forskellige massører, som har forskellige kompetencer, herunder sportsmassage, graviditetsmassage og dybdegående massage. Du kan læse om alle vores fagpersoner på vores hjemmeside.

Book nemt og enkelt

Det er nemt at booke en massage gennem RaskRask. Alt du skal gøre er at vælge den ønskede dato, tidspunkt og massør, og derefter vil vores professionelle massør komme til dit hjem på den ønskede dato og tid med både massagebriks og -olie. Du skal selv sørge for at have et håndklæde. Massøren kan også komme til dit sommerhus, hotelværelse, din arbejdsplads eller til et sted i naturen nær dig. Det er helt op til dig, hvad der passer dig bedst. Det kalder vi velvære på dine vilkår.

Behandling i hjemmet

En udekørende massage fra RaskRask er den perfekte måde at slappe af og nyde en dejlig parmassage i dine egne vante omgivelser. Dette er også en god mulighed for dem, der måske ikke kan rejse til en klinik på grund af sygdom eller handicap. Så hvis du ønsker at slappe af og nyde en massage i dit eget hjem, er RaskRask et godt valg.

Parmassage

En parmassage er en form for massage, hvor to personer får massage på skift af en professionel udekørende massør. Det er en perfekt måde at nyde massage sammen med en ven, familiemedlem eller kæreste, og det er en god måde at nyde kvalitetstid sammen og pleje relationen. Med parmassage kan I nyde hinandens selskab på en anden måde end i hverdagen.

Mens massøren masserer den ene person, kan den anden person slappe af og nyde atmosfæren, inden det er vedkommendes tur til at få massage. Dette gør parmassage til en afslappende oplevelse for begge parter. At have en kær følgesvend, der kan dele oplevelsen med en, kan være beroligende og gøre det nemmere for nogle at slappe af og nyde massagen.

Mere velvære

Udover at være en afslappende oplevelse kan parmassage også være gavnligt for jeres velvære. Massage kan blandt andet hjælpe med at slappe af og mindske stress og spændinger samt forbedre blodcirkulationen og øge energien.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her