Lider du af muskel-, led- og lændesmerter? - RaskRask

-20% på Gavekort til Massage

Læg velvære under juletræet

⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Lider du af muskel-, led- og lændesmerter? Læs med her og find din foretrukne behandling.

Med alderen slides og svækkes vores muskler og led. Det kan også skyldes overbelastning ved ensformig arbejdsopgaver, f.eks. ved computerarbejde (se kropsspændinger), samt træningsømhed ved manglende eller ikke tilstrækkelig opvarmning. Er du i tvivl, om du har muskel- eller ledsmerter, så læs med her om de mest almindelige symptomer: 

Symptomer på muskel-, led- og lændesmerter

  • Muskelsmerter: Lokale smerter i de pågældende områder, grundet inflammation, hvorfra der vil være hævning, samt ømhed ved berøring. Smerterne forværres ved yderligere aktivitet og aftager ved hvile. Grundet presset på musklerne kan smerterne dog også genere i hviletilstand, hvorfor smerterne ofte kan volde søvnproblemer. 
  • Ledsmerter: Opstået af betændelse i leddene, som kan være tegn på begyndende gigtsygdom. Opleves som hævelse, varmeøgning i de betændte områder, samt rødme og/eller reduceret bevægelighed.
  • Slidgigt: Kan forekomme i alle kroppens led, dog mest udbredt er i hofte, knæ, albue og skulderled. Symptomerne opleves som stive led om morgenen, der har brug for at blive varmet op, før smerterne fortager sig, samt hævede led, der er svære at bøje og strække. 
  • Lændesmerter: Også kaldet lumbago, hold i ryggen, hekseskud og myoser. Opleves som rygsmerte mellem de nederste ribben og det nederste af ballerne, stiv ryg og spændinger i musklerne. Kan opstå pludseligt eller gradvist.

Behandlingsformer

Vi kan tilbyde dig en effektiv og genopbyggende fysiurgisk massage fra vores specialiserede og certificerede massører. Vi kombinerer sundhed med velvære, hvor du kan slappe af og samtidigt nyde de gode effekter ved en lindrende behandling. Har du en sportsskade, anbefaler vi også vores populære sportsmassage.

Daglig motion og velvære er bevist i at bidrage til en øget livskvalitet. Den øgede blodcirkulation hjælper med at løsne musklerne op og giver kroppen de rette betingelser for at tilføre vigtige næringsstoffer, der hjælper med genopbygningen af ømme muskler og led, alt imens det efterlader dig med en følelse af ro og velvære. 

l

Typiske symptomer hos vores kunder

.

Hovedpine

Kropsspændinger

Rygsmerter

Nakkesmerter

Muskel-, led- og lændesmerter

Skuldersmerter

l

Fodsmerter

Træthed

l

Depression

l

Stress

Find din foretrukne massør.

Læs mere om de specifikke tilbud på den enkelte fagpersons profil eller ring på 93 88 00 63 og hør nærmere.

.

.⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Velvære på dine vilkår

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen