Kundalini yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!
100% quality garanteret

Kundalini yoga

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Personlig yoga

 • Hvad er kundalini yoga?

  Kundalini yoga er en meget aktiv yogaform. Den består af en række sekvenser indenfor åndedrætsøvelser, kropsøvelser, mantra og meditation. De enkelte sekvenser, også kaldt “kriyaer”, kan være forskellige fra session til session. Dog er alle sessioner opbygget omkring de fire førnævnte grundprincipper.

 • Hvad kan kundalini yoga gøre for dig?

  Denne yogaform er specielt aktuel for dig, der gerne vil dyrke en yogastilart med masser af aktivitet, og ønsker at finde mere ro og overskud til den hektiske hverdag. Denne stilart har desuden den fordel, at det dykker ned i både kropslige- og mentale øvelser, og på den måde stimulerer både krop og sind.

 • Kan jeg dyrke kundalini yoga?

  Kundalini yoga begrænser dig ikke til en aldersgruppe eller et køn. Det kan dyrkes af alle folk i alle aldre. I og med, at der er tale om en særdeles aktiv stilart, vil du få pulsen op under sessionen, og hurtigt tage din grundform til et nyt stadie.

 • Kundalini yoga i hjemmet eller naturen

  Det kan være svært at navigere i de begrænsede muligheder, når vi taler om en stilart som kundalini, der er blandt de mindre udbudte på landsplan. Hvor kan man finde et studie, der tilbyder det, og hvor langt skal man rejse efter det? Det problem vil vi gerne komme til livs – derfor tilbyder vi muligheden for at blive undervist i dit eget hjem eller naturen nær dig.

 • Spar tid og rejsebesvær

  På den måde sparer du rejsebesværet til og fra studiet, og skal blot koncentrere dig om at nyde din yoga i trygge og hjemlige omgivelser. Du kan nemlig bestille en af vores professionelle og certificerede yogalærere til døren, uanset om du ønsker personlig yoga eller om det skal være som en del af gruppe yoga. Det er yoga på dine vilkår!

 • Spar penge med et forløb

  Det er svært at tage store skridt på yogamåtten med blot én session. For langt størstedelen tager det flere sessioner, hvis man for alvor skal udvikle sig. Det vil vi gerne gøre nemmere. Derfor tilbyder vi muligheden for at vælge et af vores skræddersyede forløb, hvor du kan spare penge og dykke ned i din foretrukne yogaform

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider