Bliv fri for kropsspændinger med massage i eget hjem - RaskRask

Lider du af kropsspændinger?

Lider du af kropsspændinger?

⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Symptomer på kropsspændinger

Behandlingsformer

.

Typiske symptomer hos vores kunder

.

Hovedpine

Hjerteproblemer

l

l

Kropsspændinger

l

Rygsmerter

l

Nakkesmerter

l

Skuldersmerter

l.

l

Stress

l

Depression

l

Kræft

.

Træthed

l

Muskel-, led- og lændesmerter

.

Fodsmerter

.

.

Læs mere om hvad den enkelte yogalærer kan tilbyde, find din foretrukne massør eller vælg netop din personlige træner.

Læs mere om de specifikke tilbud på den enkelte fagpersons profil eller ring på 93 88 00 63 og hør nærmere.

.

.⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Velvære på dine vilkår

Lider du af kropsspændinger i maven, kæben eller øjnene? Læs med her og find din foretrukne behandling!

Vi sidder timevis på arbejde – ofte i en forkert arbejdsstilling. Andre dyrker i mellemtiden mere sport. Alt dette kan resulterer i både flere sports- og arbejdsskader – eller spændinger – såsom tennisalbue og musearm, som du kan læse mere om her: 

 

  • Mavespændinger: Skyldes hovedsagelig stress (se stress) og følelsesmæssige påvirkninger, men også fysiske forandringer, såsom dårlig positur eller svag muskulatur. Symptomer er som følgende: kvalme, opkast, diaré eller forstoppelse. 

 

  • Kæbespændinger: Nakkespændinger, hyppig hovedpine (se hovedpine) nær tindingerne, ømhed i kinder, tunge og hals, skæren i tænder om natten, samt søvnproblemer. 

 

  • Tennisalbue: Kan komme efter kortvarige og intense overbelastninger, såsom hækkeklipning eller brug af skruetrækker. Yderligere, kan det opstå fra gentagne bevægelser, som f.eks. at strikke eller benytte sig af en computermus (se musearm). 

 

  • Musearm: Opstår ved ekstensiv brug af computermus. Her holdes  fingrene og håndleddet i en stilling, der spænder i musklerne og kan føre til ledbetændelse og stræk i både skuldre, nakke og hånd, grundet manglende blodcirkulation. 

 

  • Spændinger i øjnene: Smerter fra bagsiden af hovedet til bagsiden af øjnene af en trykkende, jagende eller dunkende karakter, kan kombineres med nakkestivhed (se nakkesmerter) eller deciderede hovedsmerter (se migræne). 

 

Behandlingsformer

Heldigvis, kan RaskRasks dygtige massører hjælpe dig af med smerterne og spændingerne. Vi tilbyder dig nemlig et udvalg af afspændings- og sportsmassage, der griber fat og løsner for de mange spændinger, der kan samle sig i løbet af ugen. Giv dig tid til lidt selvforkælelse. 

Du kan også afhjælpe kropsspændingerne gennem restorativ yoga. Med smidige bevægelser og langsomme stræk, guider vores dygtige og professionelle yogalærere dig igennem udvalgte stillinger, som virker afstressende og efterlader dig med en følelse af  stabilitet og nærvær. 

Med en personlig træner får du også muligheden for at træne spændingerne bort, hvor vi står til din rådighed og hjælper dig med dine mål. Her vil du få personlig instruktion til øvelser og blive rådgivet, så vi sammen kan finde den løsning der er bedst for dig.