Bliv fri for kropsspændinger med massage i eget hjem - RaskRask

Har du spændinger i kroppen?

Har du spændinger i kroppen?

⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Har du spændinger i maven, kæben eller nakken? Læs med her og find din foretrukne behandling.

Vi sidder timevis på arbejde – ofte i en forkert arbejdsstilling. Andre dyrker i mellemtiden mere sport. Dette kan resultere i både flere sports- og arbejdsskader – eller spændinger – såsom tennisalbue og musearm, som du kan læse mere om her: 

Symptomer på kropsspændinger

  • Mavespændinger: Skyldes hovedsagelig stress (se stress) og følelsesmæssige påvirkninger, men også fysiske forandringer såsom dårlig positur eller svag muskulatur. Symptomer er som følgende: kvalme, opkast, diaré eller forstoppelse.
  • Kæbespændinger: Nakkespændinger, hyppig hovedpine (se hovedpine) nær tindingerne, ømhed i kinder, tunge og hals, skæren i tænder om natten samt søvnproblemer. 
  • Tennisalbue: Kan komme efter kortvarige og intense overbelastninger såsom hækkeklipning eller brug af skruetrækker. Yderligere kan det opstå fra gentagne bevægelser som f.eks. at strikke eller benytte sig af en computermus. 
  • Musearm: Opstår ved ekstensiv brug af computermus. Her holdes fingrene og håndleddet i en stilling, der spænder i musklerne og kan føre til ledbetændelse og stræk i både skuldre, nakke og hånd, grundet manglende blodcirkulation. 
  • Spændinger i øjnene: Smerter fra bagsiden af hovedet til bagsiden af øjnene af en trykkende, jagende eller dunkende karakter, kan kombineres med nakkestivhed (se nakkesmerter) eller deciderede hovedsmerter.

Behandlingsformer

RaskRasks dygtige massører kan hjælpe dig af med smerterne og spændingerne. Vi tilbyder dig nemlig et udvalg af afspændings- og sportsmassage, der griber fat og løsner for de spændinger, der kan samle sig i løbet af ugen. Giv dig selv tid til lidt selvforkælelse. 

Du kan også afhjælpe kropsspændingerne gennem restorativ yoga. Med smidige bevægelser og langsomme stræk guider vores dygtige og professionelle yogalærere dig igennem udvalgte stillinger, som virker afstressende og efterlader dig med en følelse af  stabilitet og nærvær. 

Med en personlig træner får du også muligheden for at træne spændingerne bort. Vi står til rådighed og hjælper dig med dine mål. Under træningen vil du få en personlig instruktion til øvelser og blive rådgivet, så vi sammen kan finde den løsning, der er bedst for dig.

Typiske symptomer hos vores kunder

.

Hovedpine

Kropsspændinger

l

Rygsmerter

Nakkesmerter

Muskel-, led- og lændesmerter

Skuldersmerter

l

Fodsmerter

l

Træthed

l

Depression

l

Stress

Læs mere om hvad den enkelte yogalærer kan tilbyde, find din foretrukne massør eller vælg netop din personlige træner.

Læs mere om de specifikke tilbud på den enkelte fagpersons profil eller ring på 93 88 00 63 og hør nærmere.

.

.⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Velvære på dine vilkår