Bliv fri for kropsspændinger med massage i eget hjem - RaskRask

⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Har du spændinger i maven, kæben eller nakken? Læs med her og find din foretrukne behandling.

Vi sidder timevis på arbejde – ofte i en forkert arbejdsstilling. Andre dyrker i mellemtiden mere sport. Dette kan resultere i både flere sports- og arbejdsskader – eller spændinger – såsom tennisalbue og musearm, som du kan læse mere om her: 

Symptomer på kropsspændinger

  • Mavespændinger: Skyldes hovedsagelig stress (se stress) og følelsesmæssige påvirkninger, men også fysiske forandringer såsom dårlig positur eller svag muskulatur. Symptomer er som følgende: kvalme, opkast, diaré eller forstoppelse.
  • Kæbespændinger: Nakkespændinger, hyppig hovedpine (se hovedpine) nær tindingerne, ømhed i kinder, tunge og hals, skæren i tænder om natten samt søvnproblemer. 
  • Tennisalbue: Kan komme efter kortvarige og intense overbelastninger såsom hækkeklipning eller brug af skruetrækker. Yderligere kan det opstå fra gentagne bevægelser som f.eks. at strikke eller benytte sig af en computermus. 
  • Musearm: Opstår ved ekstensiv brug af computermus. Her holdes fingrene og håndleddet i en stilling, der spænder i musklerne og kan føre til ledbetændelse og stræk i både skuldre, nakke og hånd, grundet manglende blodcirkulation. 
  • Spændinger i øjnene: Smerter fra bagsiden af hovedet til bagsiden af øjnene af en trykkende, jagende eller dunkende karakter, kan kombineres med nakkestivhed (se nakkesmerter) eller deciderede hovedsmerter.

Massage-behandling

RaskRasks dygtige massører kan hjælpe dig af med smerterne og spændingerne. Vi tilbyder dig nemlig et udvalg af afspændings- og sportsmassage, der griber fat og løsner for de spændinger, der kan samle sig i løbet af ugen. Giv dig selv tid til lidt selvforkælelse.

Typiske symptomer hos vores kunder

.

Hovedpine

Kropsspændinger

l

Rygsmerter

Nakkesmerter

Muskel-, led- og lændesmerter

Skuldersmerter

l

Fodsmerter

l

Træthed

l

Depression

l

Stress

Læs mere om de specifikke tilbud på den enkelte behandlers profil eller ring på 93 88 00 63 og hør nærmere.

.

.⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Velvære på dine vilkår

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen