Kropsbevidsthed gennem yoga | I dit hjem | Book din yogalærer i dag!
100% quality garanteret

Kropsbevidsthed

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Personlig yoga

 • Hverdagens smerter og skavanker slider på kroppen

  For mange er smerter, skavanker og ømhed i kroppen blevet en fast del af hverdagen. Vi lever en travl tilværelse, og har hverken tid eller overskud til at lytte til kroppen, og de signaler den sender os. Det er vigtigt, at man tager hensyn til ens krop, og lærer at reagere derefter, når den oplever smerte. Vi kan ikke fungere optimalt, hvis ikke vi kommer problemerne til livs.

 • Bliv mere bevidst om kroppens signaler

  Med øget kropsbevidsthed kan du blive bedre til at mærke i dig selv, hvornår stress og smerter hober sig op i kroppen, og nå at fange dem i opløbet. Du lærer at mærke din krop bedre, og bliver i stand til at lytte til smertesignalerne, som er dem vi særligt skal være opmærksomme på, så de ikke udvikler sig i kroppen.

 • Øg din kropsbevidsthed gennem yoga

  Yoga er et af de bedste værktøj, hvis du ønsker at blive mere kropsbevidst. Med en kombination af en række fysiske øvelser og åndedrætsteknikker får du en bedre fornemmelse for din krop, og hvad der rører sig i den. Kontinuerlig dyrkelse af yoga og kropsbevidsthed vil bidrage til en hverdag med mere velvære.

 • Yoga i naturen eller hjemmet

  For at gøre det nemmere for dig at opnå kropsbevidsthed og velvære har vi lavet en løsning, hvor du ikke behøver at forlade hjemmets fire vægge. Langt de fleste føler sig nemlig mest komfortable og afslappede i hjemlige omgivelser, og derfor har vi skåret yogastudiet fra, så det bliver yoga på dine vilkår.

 • Spar rejsebesværet

  På den måde kan du bestille en af vores professionelle yogalærere hjem til dig, og spare den trættende tur til og fra studiet. Hvis du foretrækker mere naturlige omgivelser kan det også lade sig gøre at afholde sessionen i naturen nær dig.

 • Yoga på dine vilkår

  Uanset hvilken tilgang du ønsker, har vi muligheden, der passer til dig. Vores yogalærere kan nemlig både bookes til en omgang personlig yoga, men også til gruppe yoga, hvis du har flere i din omgangskreds, som du ønsker at opnå større kropsbevidsthed med. Ønsker du at udvikle dig over flere sessioner, tilbyder vi også muligheden for dette gennem et af vores forløb.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her