Restorativ yoga i kampen mod kræft I RaskRask I Velvære on-demand

Yoga og massage i kampen mod kræft

Yoga og massage i kampen mod kræft

⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Lider du af kræft, komplikationer eller følgesygdomme deraf? Læs med her og find din foretrukne behandling.

Hvert år bliver mere end 45.000 i Danmark diagnosticeret med kræft ifølge cancer.dk. Dette skyldes blandt andet en usund livsstil med rygning, alkohol, for lidt fysisk aktivitet samt et dårligt arbejdsmiljø og kemikalier. Der findes flere former for kræft, hvorfra der findes fælles symptomer: 

Symptomer på kræft

Vedvarende smerter, vedvarende hoste/hæshed, hævede lymfeknuder, sår der ikke vil hele, blod i urin eller afføring, væsentlige ændringer i vandladning eller afføringsmønster, samt uønsket vægttab. 

Behandlingsformer

Massage er en effektiv behandling til at formindske stress, depression, smerter og træthed, som ofte er en bivirkning, der relateres til kræftramte. Massagen er med til at løsne spændinger og fremme afslapning og velvære og kan reducere bl.a. hovedpine og ømhed i musklerne. Prøv en velvære massage allerede i dag. 

Derudover tilbyder vi hos RaskRask et restorativt yogaforløb. Vi hjælper dig med at reducere stress, hvilket kan hjælpe kroppens naturlige immunforsvar, i kraft af blide og afslappende yogaøvelser, forskellige meditationsformer, samt fokuserede åndedrætsøvelser, der giver ro og styrke i både krop og sind. 

l

Typiske symptomer hos vores kunder

Hovedpine

Hjerteproblemer

l

l

Kropsspændinger

l

Rygsmerter

l

Nakkesmerter

l

Skuldersmerter

l.

l

Stress

l

Depression

l

Kræft

.

Træthed

l

Muskel-, led- og lændesmerter

.

Fodsmerter

.

.

Læs mere om hvad den enkelte yogalærer kan tilbyde, find din foretrukne massør eller vælg netop din personlige træner.

Læs mere om de specifikke tilbud på den enkelte fagpersons profil eller ring på 93 88 00 63 og hør nærmere.

.

.⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Velvære på dine vilkår

Lider du af kræft, komplikationer eller følgesygdomme deraf? Læs med her og find din foretrukne behandlingsform!

Kræft

Hvert år bliver mere end 45.000 i Danmark diagnosticeret med kræft, ifølge cancer.dk. Dette skyldes hovedsageligt en usund livsstil med rygning, alkohol, for lidt fysisk aktivitet, samt dårligt arbejdsmiljø og kemikalier. Der findes flere former for kræft, hvorfra der findes fælles symptomer: 

  • Vedvarende smerter, vedvarende hoste/hæshed, hævede lymfeknuder, sår der ikke vil hele, blod i urin eller afføring, væsentlige ændringer i vandladning eller afføringsmønster, samt uønsket vægttab. 

 

Behandlingsformer

Massage er en effektiv behandling til at formindske stress, depression, smerter og træthed som ofte er bivirkning der relateres til ramte med kræft/cancer. Massagen er med til at løsne spændinger og fremme afslapning og velvære og kan reducere bl.a. hovedpine og ømhed i musklerne. Prøv en velvære massage allerede i dag. 

Derudover, tilbyder vi hos RaskRask et restorativt yogaforløb. Vores yogainstruktører og fysioterapeuter hjælper dig med at reducere stress og booste kroppens naturlige immunforsvar, i kraft af blide og afslappende yogaøvelser, forskellige meditationsformer, samt fokuserede åndedrætsøvelser, der giver ro og styrke i både krop og sind.