Konditionstræning i dit hjem | Book din personlige træner i dag
100% quality garanteret

Konditionstræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

 • God kondition bidrager til dit velvære

  Mister du også pusten på de første par kilometer af løbeturen? Eller måske bare på vej op af trappen derhjemme? Kroppen har brug for at blive stimuleret for at fungere bedst, og en god kondition spreder sig til resten af kroppen, der føler sig mere afslappet, når den er i balance.

 • Teknikken er altafgørende

  At opnå en god kondition handler om mere end bare at trække i løbeskoene eller hoppe på cyklen, og træne igennem. Din teknik og din restituering er altafgørende for at opnå de bedste resultater, og på samme tid opnå en bedre grundform.

 • En personlig træner kan hjælpe dig

  Her kommer en personlig træner ind i billedet. En personlig træner kan nemlig ikke blot hjælpe dig med at udvikle din teknik, så du bedre kan undgå skader. En træner giver dig også muligheden for at få den rette kostvejledning og et skræddersyet træningsprogram. På den måde får du de bedste forudsætninger for at nå dine ønskede resultater.

 • Personlig konditionstræning hjemme hos dig

  Hos RaskRask vil vi gerne gøre det nemmere for dig at få personlig træning, og forbedre din kondition. Vi giver dig nemlig muligheden for at få en af vores certificerede og professionelle personlige trænere hjem til dig – eller i den omkringliggende natur – hvor i sammen vil udarbejde den bedste plan for dig, så du kan udvikle dig i din foretrukne motionsform.

 • Du sparer tid og besvær

  På den måde får du din undervisning hjemme i dagligstuen, og slipper for den besværlige tur frem og tilbage fra fitnesscenteret i en hektisk hverdag. Der vil være fuld fokus på din personlig praksis, og træneren vil hjælpe dig med at tage de næste skridt i din udvikling.

 • Konditionstræning på dine vilkår

  Vi tilbyder ikke kun muligheden for personlig træning – vores trænere kan også bookes til gruppetræning, hvis du gerne vil dele oplevelsen med vennerne. Desuden tilbydes også muligheden for et forløb, hvor du kan optimere din kondition over flere træninger.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider