Konditionstræning i dit hjem | Book din personlige træner i dag

Konditionstræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Konditionstræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

God kondition bidrager til dit velvære

Mister du også pusten på de første par kilometer af løbeturen? Eller måske bare på vej op af trappen derhjemme? Kroppen har brug for at blive stimuleret for at fungere bedst, og en god kondition spreder sig til resten af kroppen, der føler sig mere afslappet, når den er i balance.

Teknikken er altafgørende

At opnå en god kondition handler om mere end bare at trække i løbeskoene eller hoppe på cyklen, og træne igennem. Din teknik og din restituering er altafgørende for at opnå de bedste resultater, og på samme tid opnå en bedre grundform.

En personlig træner kan hjælpe dig

Her kommer en personlig træner ind i billedet. En personlig træner kan nemlig ikke blot hjælpe dig med at udvikle din teknik, så du bedre kan undgå skader. En træner giver dig også muligheden for at få den rette kostvejledning og et skræddersyet træningsprogram. På den måde får du de bedste forudsætninger for at nå dine ønskede resultater.

Konditionstraening i Danmark
Book Konditionstraening

Personlig konditionstræning hjemme hos dig

Hos RaskRask vil vi gerne gøre det nemmere for dig at få personlig træning, og forbedre din kondition. Vi giver dig nemlig muligheden for at få en af vores certificerede og professionelle personlige trænere hjem til dig – eller i den omkringliggende natur – hvor i sammen vil udarbejde den bedste plan for dig, så du kan udvikle dig i din foretrukne motionsform.

Du sparer tid og besvær

På den måde får du din undervisning hjemme i dagligstuen, og slipper for den besværlige tur frem og tilbage fra fitnesscenteret i en hektisk hverdag. Der vil være fuld fokus på din personlig praksis, og træneren vil hjælpe dig med at tage de næste skridt i din udvikling.

Konditionstræning på dine vilkår

Vi tilbyder ikke kun muligheden for personlig træning – vores trænere kan også bookes til gruppetræning, hvis du gerne vil dele oplevelsen med vennerne. Desuden tilbydes også muligheden for et forløb, hvor du kan optimere din kondition over flere træninger.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din træning her