Kom godt i gang med yoga i dit hjem | Book en personlige yogalærer!

Kom godt i gang med yoga
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Lær at dyrke yoga hjemme hos dig

I en travl hverdag sætter de færreste tid af til at tage hensyn til deres velvære. Kroppen har brug for afstresning og afspænding, men løsningerne er ofte enten for tidskrævende eller uoverskuelige. Hos RaskRask vil vi gerne tilbyde muligheden for at komme i gang med yogaen – på dine vilkår!

Fokus på dine behov og ønsker

Personlig yogapraksis hjemme hos dig tager nemlig udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vores profesionelle yogalærer medbringer yogamåtte og andet relevant udstyr. Der er ingen for hurtig gennemgang af øvelserne eller stress, men derimod fuld fokus på din praksis, og din udvikling.

Få et skræddersyet program

Du bestemmer helt selv, hvilken tilgang du gerne vil tage til yogaen. Ønsker du et skræddersyet program, der er tilpasset din hverdag og dine behov, hjælper din RaskRask yogalærer dig med det. Foretrækker du derimod en mere fleksibel tilgang baseret ud fra din kalender og dine ønsker er det selvfølgelig også muligt.

Kom godt i gang med yoga i Danmark
Book Kom godt i gang med yoga

Din teknik udvikles

Med et fokus på din personlige praksis vil din yogalærer særligt kunne hjælpe dig et af de vigtigste aspekter – korrekt udførsel af stillingerne. Med den rigtige teknik vil du hurtigt udvikle din praksis, og mærke både på krop og sind, hvad det kan gøre for dig i din hverdag.

Yoga for alle

Der er ingen krav til niveau eller erfaring. Vores yogalærer kan hjælpe dig uanset hvad din baggrund er, og hvad du søger i din yoga. Der er også mulighed for at dele oplevelsen med venner eller familie, som en del af vores tilbud om gruppe yoga. Sådan kan i sammen udforske yogaen, og opnå mere velvære i hverdagen.

Mærk forskellen med et af vores forløb

Yoga kommer i mange former og stilarter, og med et af vores forløb giver vi dig muligheden for at dykke ned i lige den type yoga, der passer til dig. Uanset om du foretrækker det høje tempo i power yoga, fokus på stillingerne i hatha yoga eller det afstressende aspekt ved restorativ yoga, har vi noget, der passer til dig.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga her