Kom godt i gang med yoga i dit hjem | Book en personlige yogalærer!
100% quality garanteret

Kom godt i gang med yoga

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Personlig yoga

 • Lær at dyrke yoga hjemme hos dig

  I en travl hverdag sætter de færreste tid af til at tage hensyn til deres velvære. Kroppen har brug for afstresning og afspænding, men løsningerne er ofte enten for tidskrævende eller uoverskuelige. Hos RaskRask vil vi gerne tilbyde muligheden for at komme i gang med yogaen – på dine vilkår!

 • Fokus på dine behov og ønsker

  Personlig yogapraksis hjemme hos dig tager nemlig udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vores profesionelle yogalærer medbringer yogamåtte og andet relevant udstyr. Der er ingen for hurtig gennemgang af øvelserne eller stress, men derimod fuld fokus på din praksis, og din udvikling.

 • Få et skræddersyet program

  Du bestemmer helt selv, hvilken tilgang du gerne vil tage til yogaen. Ønsker du et skræddersyet program, der er tilpasset din hverdag og dine behov, hjælper din RaskRask yogalærer dig med det. Foretrækker du derimod en mere fleksibel tilgang baseret ud fra din kalender og dine ønsker er det selvfølgelig også muligt.

 • Din teknik udvikles

  Med et fokus på din personlige praksis vil din yogalærer særligt kunne hjælpe dig et af de vigtigste aspekter – korrekt udførsel af stillingerne. Med den rigtige teknik vil du hurtigt udvikle din praksis, og mærke både på krop og sind, hvad det kan gøre for dig i din hverdag.

 • Yoga for alle

  Der er ingen krav til niveau eller erfaring. Vores yogalærer kan hjælpe dig uanset hvad din baggrund er, og hvad du søger i din yoga. Der er også mulighed for at dele oplevelsen med venner eller familie, som en del af vores tilbud om gruppe yoga. Sådan kan i sammen udforske yogaen, og opnå mere velvære i hverdagen.

 • Mærk forskellen med et af vores forløb

  Yoga kommer i mange former og stilarter, og med et af vores forløb giver vi dig muligheden for at dykke ned i lige den type yoga, der passer til dig. Uanset om du foretrækker det høje tempo i power yoga, fokus på stillingerne i hatha yoga eller det afstressende aspekt ved restorativ yoga, har vi noget, der passer til dig.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her