Mangler du julegaveideer? - RaskRask

Gode julegaveideer kan være svære at finde. Og måske er det slet ikke en gaveidé, men derimod en gaveoplevelse eller et gavekort du søger?

Når man står og skal finde den perfekte julegave, til dem man holder af, så falder overvejelserne ofte på, hvad denne person lige står og mangler. Samtidig skal det helst også være en personlig gave, som viser, at der er lagt energi og omtanke bag. Og så ender julegaveideer ofte med at blive til julegavebesvær.

Med et gavekort til velværemassage kan du dog være sikker på, at du ikke går helt galt i byen. Faktisk behøver du slet ikke tag ind til byen, da vores koncept går på, at vi kommer til dig.

Med et flot designet gavekort fra RaskRask, kan du forære kæresten, veninden, mor, far eller svigermor den perfekte velværeoplevelse i hjemmets egen vante og trygge rammer. Gavekortet giver adgang til enten 45 eller 60 minutters sundheds- og velværemassage.

Dermed giver du ikke bare en julegave, som afspejler omtanke og personlighed, du giver en investering i personens ve og velvære.

BESTIL ET GAVEKORT TIL VELVÆRE

Julegaveideer og oplevelsesgaver

Vi har alle prøvet det: Julen aften står for døren, tiden er ved at rinde ud og de sidste gaver til svigermor og svigerfar mangler endnu at blive købt. I et sidste desperat forsøg på at finde gaveinspiration kaster man derfor sin lid til google, i håb om at man via en simple søgning kan finde den perfekte gave til dem man har kært. Måske var du heldig denne gang?

Sådan kan et gavekort bruges

Er man et par, som for eksempel ønsker at kombinere en hyggelig middag med en velvære massage efterfølgende, så er det muligt at bestille to massører af gangen. Som alternativ kan gavekortet på 60 minutter deles, således man får 30 minutter hver. Man kan selvfølgelig også bruge det hele på sig selv.

gavekort
LÆS MERE OM GAVEKORT

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen