Lider du af hovedpine? Vi tilbyder velvære i dit eget hjem I RaskRask

⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Lider du af hovedpine, migræne eller spændinger i hovedbunden? Læs med her og find din foretrukne behandling.

Ifølge Migræne Danmark oplever 500.000 danskere hvert år hovedpine. Hovedpine skyldes oftest faktorer i vores omgivelser såsom stress (se stress), søvnmangel, brug af skærme og andre tekniske apparater, en hård hverdag og forkert arbejdsstilling. Hovedpiner kan inddeles i tre kategorier og opleves som enten migræne, spændinger eller klyngehovedpine: 

Symptomer på hovedpine

  • Klyngehovedpine: Også kaldet Hortons hovedpine eller episodisk hovedpine. Kommer i serier af anfald med flere daglige tilfælde  af 15-180 min. Det opleves som en borende eller jagende smerte bag et eller begge øjenlåg. Mænd rammes 2-4 gange oftere af denne type hovedpine end kvinder. 
  • Migræne: Rammer oftest kvinder og kan være arvelig. Forekommer som hovedpine af pulserende karakter med moderat til stærk intensitet, der forværres ved aktivitet, og som medfører lys- og lydfølsomhed og i tilfælde kan ledsages af kvalme. Varer 4-72 timer.
  • Spændingshovedpine: Mest almindelige form for hovedpine. Kan opleves som et bånd rundt om hovedet eller som trykkende smerte i nakken eller tindingerne, som derefter breder sig ud på hovedet i løbet af dagen.

Behandlingsformer

Til hovedpine tilbyder vi massage, som kan være til stor hjælp for at løsne spændinger. Under behandlingen arbejder massøren i dybden med både ryggen, nakken og skuldermusklerne, hvorfra størstedelen af hovedets nerveender sidder. Behandlingerne giver dig fornyet energi og et afslappet nervesystem. Nogle massører hos RaskRask tilbyder også kranio-sakral terapi – en dybdegående hovedbundsmassage, som kan være en hjælp til at få dig ned i gear. 

Yin yoga kan også være et effektivt redskab til et hovedpinefrit liv. Nyd skønne stræk og dybe vejrtrækningsøvelser, når RaskRasks dygtige og professionelle yogalærer guider dig igennem udvalgte stillinger, der hjælper dine muskler med at stresse af efter en uge med spændinger.

Typiske symptomer hos vores kunder

.

Hovedpine

Kropsspændinger

Rygsmerter

Nakkesmerter

Muskel-, led- og lændesmerter

Skuldersmerter

l

Fodsmerter

Træthed

l

Depression

Stress

.

Læs mere om hvad den enkelte yogalærer kan tilbyde, find din foretrukne massør eller vælg netop din personlige træner.

Læs mere om de specifikke tilbud på den enkelte fagpersons profil eller ring på 93 88 00 63 og hør nærmere.

.

.⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Velvære på dine vilkår

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en massør, træner eller yogalærer nær dig

Book nu