Lider du af hovedpine? Vi tilbyder velvære i dit eget hjem I RaskRask

-20% på Gavekort til Massage

Læg velvære under juletræet

⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Lider du af hovedpine, migræne eller spændinger i hovedbunden? Læs med her og find din foretrukne behandling.

Ifølge Migræne Danmark oplever 500.000 danskere hvert år hovedpine. Hovedpine skyldes oftest faktorer i vores omgivelser såsom stress (se stress), søvnmangel, brug af skærme og andre tekniske apparater, en hård hverdag og forkert arbejdsstilling. Hovedpiner kan inddeles i tre kategorier og opleves som enten migræne, spændinger eller klyngehovedpine: 

Symptomer på hovedpine

  • Klyngehovedpine: Også kaldet Hortons hovedpine eller episodisk hovedpine. Kommer i serier af anfald med flere daglige tilfælde  af 15-180 min. Det opleves som en borende eller jagende smerte bag et eller begge øjenlåg. Mænd rammes 2-4 gange oftere af denne type hovedpine end kvinder. 
  • Migræne: Rammer oftest kvinder og kan være arvelig. Forekommer som hovedpine af pulserende karakter med moderat til stærk intensitet, der forværres ved aktivitet, og som medfører lys- og lydfølsomhed og i tilfælde kan ledsages af kvalme. Varer 4-72 timer.
  • Spændingshovedpine: Mest almindelige form for hovedpine. Kan opleves som et bånd rundt om hovedet eller som trykkende smerte i nakken eller tindingerne, som derefter breder sig ud på hovedet i løbet af dagen.

Behandlingsformer

Til hovedpine tilbyder vi massage, som kan være til stor hjælp for at løsne spændinger. Under behandlingen arbejder massøren i dybden med både ryggen, nakken og skuldermusklerne, hvorfra størstedelen af hovedets nerveender sidder. Behandlingerne giver dig fornyet energi og et afslappet nervesystem. Nogle massører hos RaskRask tilbyder også kranio-sakral terapi – en dybdegående hovedbundsmassage, som kan være en hjælp til at få dig ned i gear. 

Typiske symptomer hos vores kunder

.

Hovedpine

Kropsspændinger

Rygsmerter

Nakkesmerter

Muskel-, led- og lændesmerter

Skuldersmerter

l

Fodsmerter

Træthed

l

Depression

Stress

.

Find din foretrukne massør.

Læs mere om de specifikke tilbud på den enkelte fagpersons profil eller ring på 93 88 00 63 og hør nærmere.

.

.⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Velvære på dine vilkår

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen