Hjemmetræning - skab mere velvære i hverdagen - RaskRask
Hjemmetræning med personlig træner

Hjemmetræning – skab mere velvære i hverdagen

Hjemmetræning – skab mere velvære i hverdagen

Flere og flere mennesker træner hjemmefra. Det er et godt valg, fordi hjemmetræning giver dig mulighed for at få effektive træninger med fokus på dit eget velvære ind i en travl hverdag. Du sparer tid, har ofte mere plads til at udfolde dig på og undgår det travle tempo, som træningscentre kan være præget af. 

Hjemmetræning kan øge din mentale og fysiske trivsel. Når du bevæger dig, forbedrer du blandt andet dit humør, energiniveau og overskud, og så forebygger du mange livsstilssygdomme. Derfor er det vigtigt at finde en træningsform, som du nyder og har lyst til at blive ved med at dyrke i hverdagen. Hjemmetræning er et oplagt valg for at skabe gode vaner, da det giver dig mulighed for at tilpasse din bevægelse til dig og dine præferencer i dine foretrukne omgivelser. 

Gode råd til din hjemmetræning:

  • Vælg et rart rum, kig f.eks. på størrelse, lys osv.
  • Få fat i noget udstyr til din træning, f.eks. en god måtte.
  • Gør det sjovt. Find nogle øvelser, som du godt kan lide.
  • Skemalæg din hjemmetræning, så det bliver en vane.
  • Find noget, der motiverer dig. Du kan selv finde et mål eller aftale et med en ven.

Et skræddersyet program

Vil du gerne undgå at bruge lang tid på at lede efter programmer og videoer med øvelser, som du kan lide? Når du booker en personlig træning hos RaskRask får du professionel hjælp og vejledning til din hjemmetræning. Du kan være aktiv, hvor du vil, når du vil, samtidig med, at du får et skræddersyet program med effektive øvelser til dine personlige behov og mål. Du kan f.eks. træne i din egen stue med mulighed for at have din personlige træner ved din side eller med online over Zoom.

Yoga i hjemmet

Dine behov er vigtige for os

Vores trænere ønsker at hjælpe og vejlede dig på den bedst mulige måde, og derfor er det vigtigt at kende dine mål. Af den grund  vælger du et mål, når du booker en træning. Du har følgende valgmuligheder:

  • Personlig træning
  • Vægttab
  • Konditionstræning
  • Styrketræning
  • Gruppetræning

Det er ikke noget problem, hvis du er i tvivl om, hvad der beskriver dit personlige mål bedst. Når dig og din personlige træner mødes, kan I i samarbejde nå frem til dit primære mål. Generelt kigger vores personlige trænere både på træning, kost og livsstil, da det skaber de bedste forudsætninger for, at de kan hjælpe dig. Det handler om dig, din motivation og din glæde.

Book din første træning med en af vores kompetente personlige trænere her

En samtale om træningsmål