Hjemme Yoga | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask

HjemmeYoga
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

yoga værdier

Slip stressen

Mange danskere oplever en mere og mere stresset hverdag, som tager hårdt på både kroppen og sindet. Det skaber et behov for pusterum og aflastning for at holde sig i naturlig balance, og for at kunne fungere optimalt.

Yoga er et effektivt værktøj

Yoga hjælper med at skærpe balancen mellem krop og sind – det øger styrken i musklerne, gavner din fleksibilitet og kan ikke mindst give dig mere ro i kroppen. Yoga giver et pusterum til den travle hverdag, og hjælper med at give dig et større overskud, så du bedre kan fokusere, og bruge tiden optimalt på det du holder af, med dem du holder af.

Yoga hjemme hos dig

For at give de bedst mulige vilkår for at slippe din stress, giver RaskRask dig muligheden for at få yogaundervisning i de mest trygge rammer – nemlig dit hjem. Vores koncept er bygget på en deleøkonomisk platform, hvor vi håndterer alt det administrative besvær for yogalærerne.

Hjemme yoga i Danmark
Book Hjemme yoga

Altid i gode hænder

På den måde kan de bruge deres tid på at gøre det, de gør bedst, og fokusere på at tilpasse undervisningen til dig, og give dig den bedste personlige oplevelse. Dermed kan du nyde undervisning af vores certificerede og professionelle yogalærere i vante og hjemlige omgivelser.

Spar rejsebesværet

Vi har skåret yogastudierne fra, så du ligeledes slipper for rejsebesværet til og fra studierne i en i forvejen hektisk hverdag. Denne løsning er ikke blot mere klimavenlig, men sparer også unødvendige omkostninger for både dig og yogalæreren.

Hjemme yoga på dine vilkår

Du bestemmer selv, hvordan din yoga skal forløbe. Din yogalærer vil tilpasse sessionen til dine ønsker og behov, uanset om du ønsker et højt eller lavt tempo. Det er også op til dig, hvorvidt du ønsker personlig yoga med fokus alene på din praksis eller om du vil dele oplevelsen med venner eller familie gennem gruppe yoga.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga her