Hjemme Yoga | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

HjemmeYoga

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

yoga værdier

Personlig yoga

 • Slip stressen

  Mange danskere oplever en mere og mere stresset hverdag, som tager hårdt på både kroppen og sindet. Det skaber et behov for pusterum og aflastning for at holde sig i naturlig balance, og for at kunne fungere optimalt.

 • Yoga er et effektivt værktøj

  Yoga hjælper med at skærpe balancen mellem krop og sind – det øger styrken i musklerne, gavner din fleksibilitet og kan ikke mindst give dig mere ro i kroppen. Yoga giver et pusterum til den travle hverdag, og hjælper med at give dig et større overskud, så du bedre kan fokusere, og bruge tiden optimalt på det du holder af, med dem du holder af.

 • Yoga hjemme hos dig

  For at give de bedst mulige vilkår for at slippe din stress, giver RaskRask dig muligheden for at få yogaundervisning i de mest trygge rammer – nemlig dit hjem. Vores koncept er bygget på en deleøkonomisk platform, hvor vi håndterer alt det administrative besvær for yogalærerne.

 • Altid i gode hænder

  På den måde kan de bruge deres tid på at gøre det, de gør bedst, og fokusere på at tilpasse undervisningen til dig, og give dig den bedste personlige oplevelse. Dermed kan du nyde undervisning af vores certificerede og professionelle yogalærere i vante og hjemlige omgivelser.

 • Spar rejsebesværet

  Vi har skåret yogastudierne fra, så du ligeledes slipper for rejsebesværet til og fra studierne i en i forvejen hektisk hverdag. Denne løsning er ikke blot mere klimavenlig, men sparer også unødvendige omkostninger for både dig og yogalæreren.

 • Hjemme yoga på dine vilkår

  Du bestemmer selv, hvordan din yoga skal forløbe. Din yogalærer vil tilpasse sessionen til dine ønsker og behov, uanset om du ønsker et højt eller lavt tempo. Det er også op til dig, hvorvidt du ønsker personlig yoga med fokus alene på din praksis eller om du vil dele oplevelsen med venner eller familie gennem gruppe yoga.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider