Herreklip - RaskRask

Herreklip
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores mobilfrisør

 • Herrefedt herreklip i dit hjem

  Er du også træt af at betale ekstra udgifter ved frisøren? Trænger du også til at få trimmet lokkerne? Eller skal du bare have fixet håret i en fart? Med RaskRasks mobile frisør koncept, får du professionel klipning, når du vil have det. Bestil din tid allerede i dag og spar besværet.

 • Velvære on-demand

  RaskRask tilbyder professionel frisørklipning i dit hjem. Et billigt alternativ til dyre saloner, men med samme gode kvalitet. Lad frisøren gøre arbejdet, mens du slapper af i dit eget hjem. Om du skal have sat håret eller bare have det trimmet – vi har løsningen til dig. Når du har lyst. Du vælger adressen. Vi bringer kvaliteten. Det kalder vi velvære på dine vilkår.

 • Nemt og billigt

  Der er mange fordele ved at få frisøren med hjem. Hos RaskRask samler vi alle fordelene ét sted. Nemlig hjemme hos dig. Spar på transport og bøvl med parkering. Få rabat på professionel klipning i dit eget hjem. Med en mobil-frisør fra RaskRask, gør vi turen til frisøren nemmere, uden at det går ud over kvaliteten.

 • Professionel klipning i dit hjem

  Alle vores frisører er uddannede og certificerede, så du kan være tryg ved din behandling. Hos os går vi ikke ned på kvaliteten. Vi bringer ud til hele landet, både i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

  Læs mere om vores dygtige frisører, og find netop den, der passer til dig.

 • Del frisøroplevelsen - Prøv gruppeklip

  Kender du én eller flere, der trænger til at blive klippet? Eller vil du dele oplevelsen med dine kolleger? Nu kan I få rabat på professionel frisørbehandling, ved at få håret klippet sammen – helt op til 7 personer. Frisøren kommer hjem til jeres valgte adresse, og I slipper for unødvendig transport og parkering. Bestil en gruppeklipning fra RaskRask allerede i dag, og lad frisøren gøre arbejdet, mens i nyder salon-stemningen og hinandens gode selskab.

 • Hvad skal jeg huske inden klipningen?

  For at sikre den bedste behandling og oplevelse, bør du, inden du får besøg af vores frisør være klar med følgende:

  -Nyvasket hår
  -Håndklæde
  -Stol
  -Kost og fejebakke/støvsuger

  Derudover vil det være mest praktisk at foretage klipningerne et sted uden gulvtæppe.

  Har du spørgsmål vedrørende klipningen, så tøv ikke med at kontakte til os på tel.: +45 93 88 00 63 eller email: info@raskrask.dk.

Mød dine mobile frisører

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Det siger kunderne om os

Start din klipning her