Hatha yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!

Hatha yoga
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Yoga book

Tid til det vigtige

Bestil din personlige yogalærer på to minutter, og få skræddersyet undervisning tilpasset din hverdag

Yoga i dit hjem

Yoga bragt til døren

Få personlig yoga i hjemmets trygge rammer - eller naturen når dig

Få yoga

Altid i gode hænder

Alle yogalærere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Hvad er hatha yoga?

Hatha yoga har et primært fokus på yogastillingerne, og er derfor en mere rolig tilgang til yoga end andre dynamiske former som vinyasa og flow yoga. Her er den korrekte udførsel af stillingerne i fokus. Det udmærker sig desuden ved, at man blot laver én øvelse ad gangen. Yogaen foregår derfor også i et relativt langsomt tempo.

Hvad kan hatha yoga gøre for dig?

Det er en stilart for dig, der ønsker en session uden pulsen kommer helt op, og med en mere rolig tilgang til din praksis. Du får tid til at koble af mellem hver stilling, og vil derfor ikke bliver presset på din udholdenhed og styrke. Den rolige tilgang gør også, at du får mere tid til at fokusere på at udføre hver stilling korrekt.

Kan jeg dyrke hatha yoga?

Som en af de mest kendte yogaformer er der ingen tvivl om, at hatha yoga er for alle. Specielt for nybegyndere er stilarten en af de bedste måder at komme i gang med yoga, da undervisningen indeholder mange pauser, og giver dig god tid til at lære udførelsen alle stillingerne ordentligt.

Hatha yoga i Danmark

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Book Hatha yoga

Hatha yoga i naturen eller hjemmet

I en hektisk hverdag kan det være svært at have tid og overskud til både at finde et yogastudie, der passer til ens behov, men også at skulle rejse til og fra studiet til hver session – det vil vi hos RaskRask gerne komme til livs. Vi har derfor fjernet yogastudiet fra ligningen, og tilbyder i stedet muligheden for at bestille en af vores professionelle yogalærere til døren eller naturen nær dig.

Hatha yoga på dine vilkår

På den måde sparer du rejsetiden, og kan nyde din yogaundervisning i trygge og hjemlige rammer. Her bestemmer du også selv, hvorvidt du ønsker en personlig session, eller om du gerne vil dele oplevelsen som en del af vores tilbud om gruppe yoga. Vores yogalærere sørger for, at alle bliver inkluderet i sessionen, uanset niveau og behov.

Spar penge med et forløb

Det kan være svært slippe yogaen igen, når man først har fået smag for det. Derfor vil vi gerne tilbyde muligheden for at dyrke regelmæssig yoga til en fordelagtig pris. Med et af vores forløb tilbyder vi muligheden for at spare penge og på samme tid slippe for besværet med at betale efter hver session.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Find en yogalærer i din by

Start din yoga her