Beløn dine hårdtarbejende medarbejdere med massage - RaskRask
Hårdtarbejdende medarbejdere

Beløn dine hårdtarbejende medarbejdere med massage

Beløn dine hårdtarbejende medarbejdere med massage

En god løn kan være attraktiv og motiverende, men det er ikke altid nok til at holde på sine hårdtarbejdende medarbejdere og tiltrække nye. Hvis medarbejdernes trivsel ikke prioriteres, kan deres motivation og produktivitet falde. Derudover kan travlhed med mangel på pauser og værdsættelse føre til mistrivsel. For mange krav fra omverdenen eller en selv kan også føre til udbrændthed. Det kan i værste fald resultere i en sygemelding, eller at medarbejderen søger mod en anden arbejdsplads. Det er derfor vigtigt aktivt at forebygge udbrændthed og mistrivsel på arbejdspladsen og at gribe hurtigt ind, når skaden er sket. 

Tiltag som fremmer trivsel

Der er mange måder, hvorpå du kan forebygge mistrivsel og udbrændthed og belønne dine hårdtarbejdende medarbejdere. Her kan du se vores forslag til tiltag, som kan fremme god mental sundhed og arbejdsglæde: 

  1. Tilbyd fleksible arbejdstider og fjernarbejde: Der er meget forskning, som peger på store fordele ved fleksible arbejdstider og fjernarbejde. Den større frihed kan øge trivslen, da det b.la. giver dem mere tid til deres interesser. 
  2. Lav fælles arrangementer for teamet: Arrangementer kan give glæde til den enkelte medarbejder og styrke fællesskabet. Planlæg f.eks. spisning, firmayoga eller book en personlig træner til jeres arbejdsplads. 
  3. Invester i velvære: Gennem en massageordning kan du investere i medarbejdernes velvære. Massage har mange fordele på både den fysiske og psykiske sundhed.

Fordele ved en massageordning

Massage virker forebyggende og er effektivt, når skaden er sket. Det fremmer blandt andet afslapning og mental ro, fordi niveauet af stresshormonet kortisol falder. Det kan også fremme udskillelsen af serotonin og dopamin, som giver mere glæde og overskud. Derudover kan massage mindske smerter såsom hovedpine og spændinger, som er opstået på grund af travlhed.

Med en massageordning kan man få medarbejderne til at se mere frem til at komme på arbejde og skabe stor tilslutning.

RaskRask firmamassage

Når I vælger en massageordning gennem os, får I adgang til jeres eget bookingsystem, som sikrer jer minimal administration. Det er helt op til jer, hvornår medarbejderne skal have massage. I vælger den rette dag og det tidspunkt, som passer jer bedst. I kan også  vælge forskellige længder på behandlingen, så det passer til den enkelte medarbejder. Læs mere om de forskellige muligheder her og kontakt os i dag, så vi kan finde frem til en god løsning, som kan fremme god trivsel på jeres arbejdsplads.