Gruppetræning af personlig træner | Træner Kører til jer | RaskRask

Gruppetræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Gruppetræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning

Gruppetræning

Den rette løsning til jer

Mange danskere vil gerne træne med deres venner eller veninder, men de færreste får gjort alvor ud af det. Oftest er det enten for svært at finde et fitnesscenter der passer alles behov og ønsker, eller en træner, der kan tilpasse undervisningen til hver enkelte i gruppen.

Gruppe træning tilpasset jer alle

Hos RaskRask vil gerne give muligheden for at træne sammen, og udvikle jer, uanset om i er nybegyndere eller erfarne indenfor træning. Vores personlige trænere er professionelle, certificeret og forsikrede gennem Tryg, og kan tilpasse undervisningen til at inkludere jer alle, uanset niveau og behov.

Gruppe træning i hjemmet eller naturen

Vores personlige træner kommer til jer, og kan bookes hvor og hvornår i ønsker – uanset om i foretrækker indendørs træning hjemme hos en af jer eller i nærliggende naturskønne omgivelser. På den måde bestemmer i selv og kan aftale indbyrdes, hvornår i gerne vil have jeres træning, og er ikke begrænset af fitnesscentrenes åbningstider og pladsmangel.

Gruppetraening i Danmark
Book Gruppetraening

Programlægning og livsstilscoaching

For at alle kan nå de bedste resultater vil jeres personlige træner sammensætte et skræddersyet program, der både er tilpasset fællesskabet og den enkelte. Træneren vil også give jer kost- og livsstilsvejledning, så i sammen kan tage skridtet mod bedre velvære.

I bestemmer træningsform

Træningen er på jeres vilkår, og i bestemmer selv, hvilken træningsform i ønsker at dyrke. Uanset om i foretrækker et fokus på styrke, kondition eller teknik har vores trænere et bredt erfaringsgrundlag, der vil give jer de bedste forudsætninger for jeres træning.

Bliv fit i fællesskab med vores forløb

Har i fået smag for træning, og ønsker at udvikle jer sammen gennem flere sessioner, så tilbyder vi hos RaskRask også et forløb. Her vil i gennem fire træninger med hinanden og jeres personlige træner få muligheden for at optimere jeres træning i fællesskab, og på samme tid nå jeres individuelle mål hver især.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din træning her