Gruppeklip - RaskRask

Gruppeklip
i dit hjem

Mobilfrisør

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores mobilfrisør

Professionel frisørklip til hele familien

Er I to eller flere personer, der ønsker at modtage en frisørbehandling? Så har vi netop løsningen til jer. Hos RaskRask tilbyder vi nemlig professionelle frisørydelser på selvvalgt adresse eller i eget hjem. Her kan I skiftevis få klippet håret – op til 7 personer, alt imens I nyder hinandens selskab. Prøv f.eks. vores familieklip. Vores frisører bringer selv alt det nødvendige udstyr, så I kan få en 5-stjernet salon oplevelse i hjemlige omgivelser. Det kalder vi velvære on-demand.

Spar penge og nyd fordelene

Med gruppeklip fra RaskRask, kan I nu gå flere sammen og slippe for dyre udgifter fra en almindelig frisørsalon. Samtidigt sparer I både på transporttid og bøvl med parkering, alt imens I nyder en professionel klipning i jeres eget hjem eller valgte lokation. Det er både nemt, enkelt og billigt.

Vi bringer ud til hele landet

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den bedste frisør løsning til dig – der hvor du er. Vores mobil-frisører kommer rundt i hele landet – både i København, Aarhus, Aalborg og Odense. Vi kommer dog også ud lokalt, og dér hvor du bor.

Find din nærmeste lokale frisør her!

Frisørbehandling til enhver anledning

Står du og mangler en frisør til dit arrangement eller bryllupsfest? Hos RaskRask har vi frisøren til dit event. Vores dygtige og professionelle mobil-frisør kommer ud til din lokation og hjælper med alt fra opsætning af bryllupshår og makeuplægning til gruppeklipning og skægtrimning. Vi behandler uanset anledning og på tværs af hårtyper. Vi giver fleksibilitet og salonkvalitet, så kan du fokusere på, hvad der virkelig er vigtigt.

Prøv en mobil-frisør til dit næste arrangement!

Frisøroplevelse i din dagligstue

Tag vennerne med ud til en anderledes frisøroplevelse. Forvandl din stue til en frisørsalon og nyd fordelene ved en professionel frisørbehandling i trygheden af jeres eget hjem. Nyd hinandens selskab med et gruppeklip og spar samtidigt udgifterne og tid på transport og parkering. Prøv en mobil-frisør fra RaskRask og bestil allerede i dag.

Vi glæder os til at se jer.

Hvordan fungerer det?

Ved booking af en mobil-frisør fra RaskRask, vælger i selv adressen, som klipningen vil foregår på. For at få den bedste oplevelse med behandlingen, bør I inden I får besøg af vores frisør stå klar med følgende:

-Nyvasket hår
-Håndklæder
-Stole
-Kost og fejebakke eller støvsuger

Derudover, vil det være mest praktisk at foretage klipningerne et sted uden gulvtæppe.

Har I spørgsmål vedrørende klipningen, så tøv ikke med at kontakte til os på tel.: +45 93 88 00 63 eller email: info@raskrask.dk.

Mød dine mobile frisører

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Det siger kunderne om os

Start din klipning her