Gruppeyoga | YogalærerKører til jer | RaskRask

Gruppeyoga
Yogalærer kører hjem til jer

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Svært ved at finde den rigtige løsning?

Yoga er en af nutidens mest populære aktiviteter, men den store efterspørgsel og det begrænsede udbud gør, at mange endnu ikke har fået gjort alvor af drømmen om at starte op med yoga. Det kan være svært at finde en løsning, der passer tidsmæssigt til hele venindegruppen, eller et yogastudie, der ligger tæt nok på alle.

Gruppe yoga på jeres vilkår

Dette vil vi gerne gøre op med – hos RaskRask kan du derfor booke en personlig yogalærer til dig og veninderne, til familien, mødregruppen eller hvem du nu ønsker at dyrke yoga med. På den måde kan i dele oplevelsen med hinanden hvor i vil, og hvornår i vil.

Gruppe yoga i naturen eller indendørs

Vores yogalærere kommer nemlig ud til jer, enten hjemme hos en af jer eller i den omkringliggende natur. Dermed kan i selv aftale indbyrdes, hvornår i gerne vil dyrke yoga, og skal ikke tilpasse jeres travle kalendere til yogastudiets faste tidsplaner og begrænsede pladser

Gruppe yoga i Danmark
gruppe billede yoga

Programlægning

Jeres yogalærer vil sammensætte et program, der er tilpasset både fællesskabet og den enkelte. Sådan får i både muligheden for at nå jeres egne individuelle mål, men bliver også udfordret som gruppe, og får en sjov oplevelse sammen.

I bestemmer yogaformen

Yoga er et bredt koncept, og indebærer mange forskellige former og stilarter. En RaskRask-yogalærer giver jer mulighed for selv at bestemme, hvilken yogaform i ønsker at dykke ned i. Uanset om i foretrækker et fokus på teknik, kropsbevidsthed, mindfulness eller noget helt fjerde, så finder vi den rigtige løsning til jer.

Altid i de bedste hænder

Det er ikke altid nemt at finde en yogalærer, der passer til hele gruppens ønsker og behov, og man på samme tid stoler på. Hos RaskRask er alle vores yogalærere professionelle, certificerede og forsikrede gennem Tryg. Dermed er i altid i de bedste hænder, og kan føle jer trygge, når i sammen starter jeres yogarejse.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga her