Gruppeyoga | YogalærerKører til jer | RaskRask
100% quality garanteret

Gruppeyoga

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Gruppeyoga

 • Svært ved at finde den rigtige løsning?

  Yoga er en af nutidens mest populære aktiviteter, men den store efterspørgsel og det begrænsede udbud gør, at mange endnu ikke har fået gjort alvor af drømmen om at starte op med yoga. Det kan være svært at finde en løsning, der passer tidsmæssigt til hele venindegruppen, eller et yogastudie, der ligger tæt nok på alle.

 • Gruppe yoga på jeres vilkår

  Dette vil vi gerne gøre op med – hos RaskRask kan du derfor booke en personlig yogalærer til dig og veninderne, til familien, mødregruppen eller hvem du nu ønsker at dyrke yoga med. På den måde kan i dele oplevelsen med hinanden hvor i vil, og hvornår i vil.

 • Gruppe yoga i naturen eller indendørs

  Vores yogalærere kommer nemlig ud til jer, enten hjemme hos en af jer eller i den omkringliggende natur. Dermed kan i selv aftale indbyrdes, hvornår i gerne vil dyrke yoga, og skal ikke tilpasse jeres travle kalendere til yogastudiets faste tidsplaner og begrænsede pladser

gruppe billede yoga
 • Programlægning

  Jeres yogalærer vil sammensætte et program, der er tilpasset både fællesskabet og den enkelte. Sådan får i både muligheden for at nå jeres egne individuelle mål, men bliver også udfordret som gruppe, og får en sjov oplevelse sammen.

 • I bestemmer yogaformen

  Yoga er et bredt koncept, og indebærer mange forskellige former og stilarter. En RaskRask-yogalærer giver jer mulighed for selv at bestemme, hvilken yogaform i ønsker at dykke ned i. Uanset om i foretrækker et fokus på teknik, kropsbevidsthed, mindfulness eller noget helt fjerde, så finder vi den rigtige løsning til jer.

 • Altid i de bedste hænder

  Det er ikke altid nemt at finde en yogalærer, der passer til hele gruppens ønsker og behov, og man på samme tid stoler på. Hos RaskRask er alle vores yogalærere professionelle, certificerede og forsikrede gennem Tryg. Dermed er i altid i de bedste hænder, og kan føle jer trygge, når i sammen starter jeres yogarejse.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider