Gravid træning af personlig træner | Træner Kører til dig | RaskRask
100% quality garanteret

Gravid træning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

 • Vil du gerne være aktiv under din graviditet?

  En let omgang træning kan være en god måde at holde dig aktiv på under graviditeten, og forberede kroppen fysisk til den store dag. Vores personlige træner vil naturligvis tilpasse træningen til din gravide krop, og guide dig gennem alle øvelser.

 • Hvad kan gravid træning gøre for mig?

  Træning for gravide er med til at holde dig fysisk aktiv, stærk og smidig, alt imens kroppen forandrer sig, og arbejder under graviditeten. Gravid træning er desuden med til at give dig en pause for alt stressen, og en mulighed for at lægge alle bekymringer på hylden for en stund.

 • Gravid træning på dine vilkår

  Vi sørger for, at træningen foregår helt og aldeles på dine vilkår. Vores personlige trænere kommer hjem til dig, så du kan nyde træningen i hjemlige og trygge omgivelser, og ikke skal til at bruge tid og besvær på at rejse til og fra fitnesscenteret.

 • Kan alle dyrke gravid træning?

  Uanset dine behov og ønsker kan du træne under din graviditet. Gravid træning er både for øvede og nybegyndere indenfor træning, og træningens øvelser vil derfor afhænge af din erfaring og dine behov under graviditeten. Der er ingen begrænsninger, og vores trænere vil selvfølgelig altid tilpasse træningen til dig.

 • Gravid træning med dine veninder

  Gravid træning er ikke kun for dig personligt, men kan også arrangeres som gruppetræning. På den måde kan du forkæle en af dine veninder eller mødregruppen, og give hinanden en sjov og anderledes oplevelse.

 • Prøv også yoga eller massage

  Som alternativ til gravid træning tilbyder vi hos RaskRask også muligheden for gravid yoga, hvor der vil være fokus på at opnå balance i kroppen inden fødslen. Trænger du til afslapning og selvforkælelse kan du også bestille en gravid massage.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider