Gravid træning af personlig træner | Træner Kører til dig | RaskRask

Gravid træning
i dit hjem eller naturen nær dig

Gravid træning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

Vil du gerne være aktiv under din graviditet?

En let omgang træning kan være en god måde at holde dig aktiv på under graviditeten, og forberede kroppen fysisk til den store dag. Vores personlige træner vil naturligvis tilpasse træningen til din gravide krop, og guide dig gennem alle øvelser.

Hvad kan gravid træning gøre for mig?

Træning for gravide er med til at holde dig fysisk aktiv, stærk og smidig, alt imens kroppen forandrer sig, og arbejder under graviditeten. Gravid træning er desuden med til at give dig en pause for alt stressen, og en mulighed for at lægge alle bekymringer på hylden for en stund.

Gravid træning på dine vilkår

Vi sørger for, at træningen foregår helt og aldeles på dine vilkår. Vores personlige trænere kommer hjem til dig, så du kan nyde træningen i hjemlige og trygge omgivelser, og ikke skal til at bruge tid og besvær på at rejse til og fra fitnesscenteret.

Gravid traening i Danmark
Book Gravid traening

Kan alle dyrke gravid træning?

Uanset dine behov og ønsker kan du træne under din graviditet. Gravid træning er både for øvede og nybegyndere indenfor træning, og træningens øvelser vil derfor afhænge af din erfaring og dine behov under graviditeten. Der er ingen begrænsninger, og vores trænere vil selvfølgelig altid tilpasse træningen til dig.

Gravid træning med dine veninder

Gravid træning er ikke kun for dig personligt, men kan også arrangeres som gruppetræning. På den måde kan du forkæle en af dine veninder eller mødregruppen, og give hinanden en sjov og anderledes oplevelse.

Prøv også yoga eller massage

Som alternativ til gravid træning tilbyder vi hos RaskRask også muligheden for gravid yoga, hvor der vil være fokus på at opnå balance i kroppen inden fødslen. Trænger du til afslapning og selvforkælelse kan du også bestille en gravid massage.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din træning her