Gavekort til Professionel Massage i hele Danmark - RaskRask

Gavekort til professionel massør

En gave der kan mærkes (Gyldig i 3 år)

Tilbage

Vis tanke og omsorg med et oplevelsesgavekort til velvære. Vælg mellem et gavekort til massage, træning og yoga i eget hjem. Gavekortet kan også bruges som værdibevis til andre ydelser.

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration

0/300

Vælg ønskede indpakning

Email

Modtag gavekortet på din mail og print det ud eller send det direkte til modtageren.

Konvolut

Modtag gavekortet af postmanden i en fin blå konvolut. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til modtageren.

Gaveæske

Modtag gavekortet af postmanden i en flot gaveæske. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Gitte K

(172 anmeldelser)

Vidar

(369 anmeldelser)

Just P

(70 anmeldelser)

Aviaja

(237 anmeldelser)

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Send som email eller fysisk brev

Du bestemmer om oplevelsesgavekortet skal sendes elektronisk via mail eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske. Du kan vælge at sende oplevelsesgavekort hjem til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Det siger kunderne om os

Giv en velværeoplevelse med et gavekort til massør i hjemmet

Vil du give en gave, som virkelig kan hjælpe med at slappe af og genoplade energien? Så er et oplevelsesgavekort til hjemmemassage fra RaskRask en god idé. Du kan give det som en fødselsdagsgave, en julegave, en jubilæumsgave eller en firmagave – eller bare fordi du vil forkæle en, du holder af.

Med et gavekort til hjemmemassage behøver modtageren ikke at tage sig af transport, ventetid eller andre besværligheder. I stedet kommer en professionel massør fra RaskRask til modtagerens hjem på et tidspunkt, der passer dem bedst. Det betyder, at modtageren kan nyde en afslappende massage i trygge og velkendte omgivelser.

Gavekortet kan bruges til forskellige typer massage, herunder sportsmassage, fysiurgisk massage og afslappende parmassage. Det er gyldigt i tre år og kan bruges i det meste af Danmark. Når du køber gavekortet, vil du modtage det med det samme via e-mail. Gavekortet har et flot design, som er udarbejdet af vores dygtige designere, og det kan let udskrives eller sendes til modtageren via e-mail eller sociale medier.

Et gavekort til hjemmemassage er den perfekte måde at vise omsorg og taknemmelighed over for en, du holder af. Det er en unik og personlig gave, som vil hjælpe modtageren med at slappe af, lindre spændinger og få mere energi i hverdagen.

Gavekort til massører i hele landet