Frisør Vesterbro - RaskRask

Mobilfrisør
på Vesterbro

Mobilfrisør
på Vesterbro

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør på Vesterbro

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig på Vesterbro

 • Oplev følelsen af nyklippet hår

  Hos RaskRask ved vi, at følelsen af nyklippet hår og en perfekt siddende frisure er svær at stikke. Uanset om det er inden en stor begivenhed, om det er fordi det trænger eller om det er “bare fordi”.

 • Frisørbehandling hjemme hos dig

  Derfor vil vi gerne gøre det lidt nemmere for dig at få din foretrukne frisørbehandling. Vi har nemlig lanceret et koncept, hvor frisøren kommer hjem til dig, og leverer en 5-stjernet behandling hjemme i din dagligstue.

 • Spar rejsebesværet

  På den måde sparer du både besværet med at skulle tilpasse en tur i frisørsalonen til din travle kalender, og rejsetiden frem og tilbage til salonen. I stedet kan du læne dig tilbage og nyde behandlingen i hjemmets trygge og vante omgivelser.

 • På dine vilkår

  Vores frisører er professionelle og engagerede, og kan klippe tyndt, tykt, langt og kort hår. Skal du blot have trimmet skægget eller farvet spidserne kan de også hjælpe med det. Vores mobilfrisører lytter til dig, og tilpasser naturligvis klipningen til dine behov og ønsker.

 • Til alle anledninger

  Med en mobilfrisør fra RaskRask kan du få en nem, tidsbesparende og kvalificeret løsning, der gør dig klar til at indtage Tivoli, Fisketorvet og resten af Vesterbros populære byscene med en smart ny frisure.

 • For hele familien

  Ønsker du at spare yderligere tid og besvær, så tilbyder vores mobilfrisører også gruppeklipning. Står flere medlemmer af familien ligeledes og trænger til en frisørbehandling, eller skulle nogle af venner eller kollegerne være i samme situation, så kan der spares både tid og penge ved at bestille en af vores mobilfrisører ud til en gruppeklipning.

Mød dine frisører på Vesterbro

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling på Vesterbro her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider