Frisør Valby - RaskRask

Mobilfrisør
i Valby

Mobilfrisør
i Valby

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i Valby

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Valby

 • Mobilfrisører fra RaskRask er kommet til Valby

  Ønsker du også mere tid i hverdagen til at tilbringe i hjemmet med dem du holder af? Er du også træt af at skulle ud i trafikken for at rejse til og fra frisørsalonen? RaskRask har nu lanceret en løsning, der giver dig mere tid i hverdagen – vores mobilfrisører er nemlig kommet til Valby.

 • Frisørbehandling hjemme hos dig

  Nu behøver du ikke længere bruge tid og energi på at finde den rigtige frisørløsning i Valby. Hos RaskRask kan du bestille en af vores mobilfrisører, der kommer hjem til dig, og leverer en professionel frisørbehandling i dit hjems trygge og afslappede rammer.

 • Frisør på dine vilkår

  Du bestemmer helt selv, hvornår det skal være. Vores brede udvalg af mobilfrisører kan bookes så det er tilpasset din travle kalender, og kører både ud i hverdage, weekender og sågar i helligdage.

 • Spar rejsebesværet

  Vores mobilfrisører dækker lige fra Valby Langgade til Vigerslevvej, og sørger for, at du fremover kan spare besværet med at skulle ud af døren, og slæbe børnene og resten af familien med ned i salonen.

 • Mobilfrisør til alle anledninger

  Alle vores mobilfrisører har et bredt erfaringsgrundlag, og lytter naturligvis til dine ønsker og behov. Om du skal have klippet, tyndet eller farvet håret eller måske bare have trimmet skægget inden en familiefest, så kan vores mobilfrisører hjælpe dig med at opnå dit ønskede resultat.

 • Del oplevelsen med vennerne

  Kender du en eller flere i venne- eller venindekredsen, der også trænger til at få finpudset frisure, så kan i med fordel også spare både tid og penge ved at booke en af vores mobilfrisører til en gruppeklipning. Det er nemt og hurtigt, og der bliver taget god hånd om jer alle, og lyttet til hver enkeltes ønsker.

Mød dine frisører i Valby

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i Valby her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider