Frisør Rødovre - RaskRask

Mobilfrisør
i Rødovre

Mobilfrisør
i Rødovre

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

Sådan fungerer vores mobilfrisør i Rødovre

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Rødovre

Frisørbehandling i dit hjem med RaskRask

Det nye frisørkoncept fra RaskRask er nu også kommet til Rødovre. Nu behøver du ikke længere tage i salonen for at blive klippet, men får i stedet din frisørbehandling leveret lige til døren – når det passer dig.

Spar rejsebesværet

Med en mobilfrisør i hjemmet sparer du besværet med at skulle sætte tid af til at besøge frisørsalonen i en hektisk hverdag, hvor du må tilpasse dig salonens tider, og ikke omvendt. Med RaskRask’ frisørkoncept bestemmer du selv, hvilken dag og hvornår på dagen du gerne vil have din tid.

Nemt og hurtigt

Vores mobilfrisører kan alle bookes gennem vores nemme og overskuelige bookingsystem, hvor du læse om de individuelle frisører og deres erfaring, og herefter booke en tid med den frisør, du føler dig mest komfortabel med.

Frisørbehandling på dine vilkår

Vores mobilfrisører har et bredt erfaringsgrundlag, og kan hjælpe dig med den frisure du gerne vil have. Frisørerne lytter altid til de behov og ønsker, og sørger for, at du er fuldt ud tilfreds, når de kører igen.

Til alle anledninger

Uanset anledningen kan du få en af vores mobilfrisører ud. Om du trænger til at blive studset inden en tur i Rødovre Centrum, få trimmet skægget forud for en aften i Atlas Biograferne eller bare fordi, så kan vores mobilfrisører bookes med kort varsel.

Andre i din omgangskreds der trænger til at få besøg af en mobilfrisør?

Skulle du kende flere, der trænger til at få finpudset frisuren eller ordnet skægget, så kan i også bestille en af vores mobilfrisører ud til en gruppebehandling. På den måde sparer i både tid og penge, og kan dele oplevelsen med hinanden.

Mød dine mobile frisører i Rødovre

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Det siger kunderne om os

Start din klipning i Rødovre her