Frisør Østerbro - RaskRask

Mobilfrisør
på Østerbro

Mobilfrisør
på Østerbro

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør på Østerbro

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig på Østerbro

 • Mangler du den perfekte frisør på Østerbro?

  Som bosiddende i Østerbro kan det være svært at finde rundt i virvaret af forskellige frisørtilbud. Hvor finder man den frisør, der passer bedst til ens specifikke behov og hvordan får man en tid, der passer ind i ens kalender?

 • RaskRask tilbyder mobilfrisør på Østerbro

  Hos RaskRask har vi forsøgt at gøre op med dette problem. Vi bringer nu frisøren hjem til dig, og giver dig muligheden for at booke en af vores professionelle og engarede mobilfrisører, lige når det passer dig.

 • Du sparer rejsebesværet

  På den måde sparer du besværet med at finde den rigtige frisørsalon, og endnu vigtigere rejsebesværet til og fra salonen i den hektiske københavnske trafik. I stedet skal du blot læne dig tilbage, og venter på at vores mobilfrisør ringer på hos dig, og leverer sin 5-stjernede service hjemme i din dagligstue.

 • Altid i gode hænder

  Vores mobilfrisører har et bredt erfaringsgrundlag bag sig, og tilpasser naturligvis behandlingen til dine behov og ønsker. Uanset om du har kort, langt, tykt eller tyndt hår kan vores frisør hjælpe dig med at finde frem til den frisure, du ønsker.

 • Frisørbehandling på dine vilkår

  Du bestemmer selv, hvor og hvornår din frisørbehandling skal være, og kan booke en af vores mobilfrisører gennem vores brugervenlige hjemmeside. Så uanset om du skal have trimmet skægget inden en tur i Fælledparken eller finpudset frisuren inden en tur i Telia Parken, så står vores frisører klar til at assistere dig.

 • For hele familien

  Er det ikke kun dig selv, der står og trænger til at få frisøren forbi, men også flere medlemmer af familien, så kan vores mobilfrisører også bookes til en omgang gruppeklipning. På den måde kan i få hele familien klaret på samme tid, og skal ikke til at slæbe børnene med i salonen.

Mød dine frisører på Østerbro

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling på Østerbro her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider