Frisør Kastrup - RaskRask

Mobilfrisør
i Kastrup

Mobilfrisør
i Kastrup

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i Kastrup

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Kastrup

 • Trænger du til at få finpudset frisuren?

  Der er få følelser, der kan stikke følelsen af en helt nyklippet frisure, der sidder lige og skabet, men det er ikke nemt for alle danskere at få prioriteret et besøg til frisørsalonen i en hektisk hverdag. Dette er ikke anderledes for folk bosiddende i Kastrup.

 • Travlhed får os til nedprioritere frisøren

  Der kan være mange grunde til, at håret ofte bliver for langt, tykt og uglet inden vi får taget os sammen til at besøge frisørsalonen, men for mange skyldes det ofte, at der er rift om de få tider der passer ind i en hektisk hverdag, hvor både familie- og arbejdslivet skal passes, for ikke at tale om vennerne.

 • Få en frisørbehandling i din dagligstue i Kastrup

  Dette vil vi hos RaskRask meget gerne komme til livs, og give folk fra Kastrup en nemmere løsning på. Vi har derfor lanceret et spritnyt koncept, hvor en af vores professionelle mobilfrisører kan bookes til at komme hjem til din hoveddør.

 • Du sparer rejsetid- og besvær

  Med en mobilfrisør i hjemmet får du mange fordele. For det første er det helt op til dig, hvornår tiden skal være, da vores mobilfrisører kører hele ugen, men endnu vigtigere sparer du både tiden og besværet forbundet med at skulle finde den rette frisør i byen, og ikke mindst rejsetiden til og fra salonen.

 • Altid i gode hænder

  Med en af vores mobilfrisører får du en kvalificeret løsning, der selvfølgelig er eksamineret og har et bredt erfaringsgrundlag, så du kan få klippet dit hår lige præcis som det passer dig, uanset hvilken frisure du ønsker, og uanset om dit hår er langt, kort, tyndt eller tykt. Vi har altid en løsning, der passer til dig.

 • Frisørbehandling til alle anledninger

  Så ligemeget om du står og skal en tur ud forbi den Den Blå Planet, ud og flyve fra Københavns Lufthavn eller bare til tante Grethes runde fødselsdag, så skal vores mobilfrisør nok hjælpe dig med at finde den frisure, der passer helt perfekt til dig.

Mød dine frisører i Kastrup

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i Kastrup her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider