Frisør Hvidovre - RaskRask

Mobilfrisør
i Hvidovre

Mobilfrisør
i Hvidovre

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i Hvidovre

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Hvidovre

 • Mangler du frisør i Hvidovre?

  Har du også svært ved at navigere i det store udvalg af frisører i Hvidovre-området? Mangler du nem adgang til en kvalificeret frisør, der kan opfylde dine krav? Hos RaskRask vil vi gerne gøre det nemmere at få en kvalificeret frisørbehandling.

 • Frisørbehandling i hjemmet

  Derfor har vi nu lanceret vores nye mobilfrisør-koncept, hvor professionelle og eksaminerede frisører kører hjem til dig, og laver din frisørbehandling hjemme hos dig i trygge og vante omgivelser.

 • Frisør på dine vilkår

  Med en mobilfrisør i hjemmet behøver du nu ikke længere at bruge tid og kræfter på at finde en lokal salon, der kan opfylde dine krav, og skal heller ikke tilpasse din kalender til frisørsalonernes udbudte tider, men kan i stedet tilpasse din frisørbehandling til din egen kalender.

 • Frisørbehandling på den nemme måde

  Du sparer dermed både tid, og ikke mindst besværet ved at rejse til og fra frisørsalonen i den københavnske eftermiddagstrafik. Du kan i stedet lave din online bestilling, og blot læne dig tilbage og vente på, at frisørbehandlingen kommer til dig.

 • Til alle anledninger

  Med en mobilfrisør får du en kvalificeret og nem løsning, der kan bestilles når det passer dig, og gør dig klar til at indtage Cirkusmuseet og Forstadsmuseet eller bare til at nyde det gode vejr i Hvidovre Strandpark med en finpudset frisure.

 • Prøv en gruppeklipning

  Står i flere personer, der trænger til at få klippet håret eller trimmet skægget, så kan i også booke en af vores mobilfrisører til en omgang gruppeklipning. I kan booke helt op til syv personer på én gang, og på den måde spare penge på at blive klippet sammen.

Mød dine frisører i Hvidovre

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i Hvidovre her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider