Frisør Albertslund - RaskRask

Mobilfrisør
i Albertslund

Mobilfrisør
i Albertslund

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i Albertslund

 • Professionel frisørbehandling af mobilfrisør i Albertslund

  Vores nye frisørkoncept er nu også kommet til Albertslund. Der er meget få ting, der topper følelsen af helt nyklippet hår, og med vores nye frisørkoncept fra RaskRask får du nu muligheden for at få en frisør hjem i din dagligstue i Albertslund, når det passer dig.

 • Frisørbehandling hjemme hos dig

  Vi har nemlig skåret frisørsalonen helt ud af billedet, og tilbyder nu i stedet muligheden for at få en af vores professionelle mobilfrisører hjem til dig, hvor du kan få din frisørbehandling i velkendte og trygge omgivelser.

 • Spar besværet med at skulle ud i trafikken

  Med en mobil frisør fra RaskRask, sparer du besværet med at skulle finde en tid i salonen, der passer ind i din kalender. Derudover, slipper du også for at bevæge dig ud i den tætte trafik efter en lang dag på kontoret, og med et barn på hver arm.

 • En frisør til alle hårtyper

  Hvorvidt det er til en herreklipning, dameklipning eller til børn, så har vi med garanti en frisør i Albertslund, der passer til dine behov og ønsker. Vores mobilfrisører har alle et bredt erfaringsgrundlag, og kan hjælpe dig uanset om du har kort, langt, tykt eller tyndt hår.

 • Frisørbehandling uanset anledningen

  Om det er forud for en tur til Badesøen eller inden en familiesammenkomst, så kan vores mobilfrisører altid bookes til når det passer dig bedst, og kommer til dig uanset om det er hverdag, weekend eller helligdage.

 • Gruppeklipning sparer dig tid og penge

  Du kan også med fordel bestille en af vores mobilfrisører til en gruppeklipning. Her kan du en frisør til alt imellem 2-7 personer, og på den måde spare penge hvis din familie, venner eller kolleger også står og trænger til en frisørbehandling.

Mød dine frisører i Albertslund

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i Albertslund her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider