Frisør Åbyhøj - RaskRask

Mobilfrisør
i Åbyhøj

Mobilfrisør
i Åbyhøj

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i Åbyhøj

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Åbyhøj

 • Nu er mobil-frisøren kommet til Åbyhøj

  Kender du det, når der for lang tid mellem hver tur til frisøren? Ville du ønske, at du kunne gøre noget ved det? Men det passer bare ikke ind i en i forvejen hektisk hverdag?

  Det kender vi godt. Derfor har RaskRask skabt et revolutionerende koncept for velvære, der giver dig muligheden for at få en professionel klipning, når det passer dig og din kalender. Læs mere her og opdag fordelene ved en mobil-frisør.

 • Frisørbehandling hjemme i din stue

  Med en mobil-frisør fra RaskRask, behøver du ikke længere rejse dig fra sofaen, når du skal have skægget studset eller håret sat. Vores søde og dygtige frisører kommer rundt i både Aarhus V og omegn, og vi kører direkte hjem i din dagligstue i Åbyhøj – lige når det passer dig.

 • Slip for rejse og tidsbesvær

  Hos os har vi skåret ned for alt det besværlige med både transporttid og bøvl med parkering. Samtidigt, skal du ikke tænke på udstyr, da vores frisører bringer det hele hjem til dig. På den måde, sparer du tid og penge, og kan få mere tid til det, der er vigtigt i hverdagen, alt imens du får en klipning til 5-stjernet salon kvalitet.

 • Personlig pleje til alle

  Vores mobile frisører har desuden et bredt erfaringsgrundlag, og kan hjælpe dig med at finde netop den behandling, som du ønsker. Vi behandler alle hårtyper, om det er krøllet, kort, langt eller gråt, og om du søger en klipning eller blot en skægtrimning, så har vi en frisør, der passer ind i dine behov.

 • RaskRask til alle anledninger

  Leder du efter en hårstylist eller barber til dit kommende bryllup? Eller skulle det være noget med en gruppeklipning til vennegruppen før i skal en tur i byen? RaskRask’s mobile frisør koncept passer til alle anledninger. På den måde, kan I alle nyde en lækker klipning, når I skal til koncert på Northside festivallen.

 • Frisør på plejehjem

  Prøv også en frisør behandling på plejehjem. Her kommer vores mobile frisør direkte ud til dit plejehjem eller ældrecenter, og giver dig en hjælpende hånd med at håndtere frisuren. Ved at booke en tid med RaskRask, skal der ikke tænkes på transport eller venteværelser. På den måde, bliver der mere tid og overskud til velvære i hverdagen.

Mød dine frisører i Åbyhøj

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i Åbyhøj her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider