Mobil Frisør i Aalborg - RaskRask

Mobilfrisør
i Aalborg

Mobilfrisør
i Aalborg

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores mobilfrisør i Aalborg

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Aalborg

Savner du følelsen af nyklippet hår?

Følelsen af nyklippet hår, der sidder helt perfekt er svært at stikke, men for rigtig mange danskere går der ofte meget lang tid mellem frisørbesøg. Dette gælder også for aalborgensere. Det skyldes som regel, at der er rift om de populære tider, der kan være svære at få, når man skal passe arbejds- og familielivet til hverdag.

Få en professionel mobilfrisør hjem til hoveddøren

Hos RaskRask har vi derfor udvidet paletten, og tilbyder nu muligheden for at booke en af vores professionelle mobilfrisører til hjemmeadressen. Det hele foregår på dine vilkår, så du gennem vores brugervenlige hjemmeside kan booke din foretrukne frisør i Aalborg-området, når det passer dig.

Frisørbehandling gjort nemt for dig

Vores professionelle mobilfrisører medbringer selv alt nødvendigt udstyr, og sørger for, at du får en personlig behandling, uanset om du har langt eller kort hår, og om du søger en detaljeret klipning eller blot ønsker at få trimmet længden på dit skæg. Vores mobilfrisører kører ud i hele Aalborg, så det ikke betyder noget om du er bosiddende i midtbyen, Øster Sundby eller Skalborg.

Frisør i Aalborg
Mobilfrisør i Aalborg

Spar rejsebesværet og nyd behandlingen i trygge rammer

Med en frisør hjemme hos dig får du ikke blot personlig behandling i velkendte og hjemlige rammer, men sparer også besværet med at skulle finde en frisør i Aalborg-området, der kan dække dine behov, og som har tid, når du har brug for det. Om det er i weekenden, helligdagene eller bare en ganske almindelig tirsdag eftermiddag, så kan vores frisører hjælpe dig, når det passer i din kalender.

Personlig frisørbehandling eller for hele familien

Er det ikke kun dig, der trænger til klipning, men måske også resten af familien eller nogle af kollegerne, så kan i med fordel gå sammen, og booke en af vores mobilfrisører til en gruppe- eller familieklipning. På den måde kan i spare både tid og penge, og på samme tid alle få en personlig betjening af vores mobilfrisør.

Frisørbehandling til enhver lejlighed i Aalborg

Skal du have styr på håret inden en konfirmation eller bryllup i Vor Frue Kirke, inden du skal ud og nyde en hyggelig aften i Jomfru Ane Gade eller en tur i Aalborg Zoo? Vores mobilfrisører kører ud til dig uanset anledningen, og hjælper hvad end der er tale om en håropsætning, klipning eller bare trimning. Det er nemt og hurtigt.

Mød dine mobile frisører i Aalborg

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Det siger kunderne om os

Start din klipning i Aalborg her