Mobil Frisør i Aalborg - RaskRask

Mobilfrisør
i Aalborg

Mobilfrisør
i Aalborg

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i Aalborg

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Aalborg

 • Savner du følelsen af nyklippet hår?

  Følelsen af nyklippet hår, der sidder helt perfekt er svært at stikke, men for rigtig mange danskere går der ofte meget lang tid mellem frisørbesøg. Dette gælder også for aalborgensere. Det skyldes som regel, at der er rift om de populære tider, der kan være svære at få, når man skal passe arbejds- og familielivet til hverdag.

 • Få en professionel mobilfrisør hjem til hoveddøren

  Hos RaskRask har vi derfor udvidet paletten, og tilbyder nu muligheden for at booke en af vores professionelle mobilfrisører til hjemmeadressen. Det hele foregår på dine vilkår, så du gennem vores brugervenlige hjemmeside kan booke din foretrukne frisør i Aalborg-området, når det passer dig.

 • Frisørbehandling gjort nemt for dig

  Vores professionelle mobilfrisører medbringer selv alt nødvendigt udstyr, og sørger for, at du får en personlig behandling, uanset om du har langt eller kort hår, og om du søger en detaljeret klipning eller blot ønsker at få trimmet længden på dit skæg. Vores mobilfrisører kører ud i hele Aalborg, så det ikke betyder noget om du er bosiddende i midtbyen, Øster Sundby eller Skalborg.

 • Spar rejsebesværet og nyd behandlingen i trygge rammer

  Med en frisør hjemme hos dig får du ikke blot personlig behandling i velkendte og hjemlige rammer, men sparer også besværet med at skulle finde en frisør i Aalborg-området, der kan dække dine behov, og som har tid, når du har brug for det. Om det er i weekenden, helligdagene eller bare en ganske almindelig tirsdag eftermiddag, så kan vores frisører hjælpe dig, når det passer i din kalender.

 • Personlig frisørbehandling eller for hele familien

  Er det ikke kun dig, der trænger til klipning, men måske også resten af familien eller nogle af kollegerne, så kan i med fordel gå sammen, og booke en af vores mobilfrisører til en gruppe- eller familieklipning. På den måde kan i spare både tid og penge, og på samme tid alle få en personlig betjening af vores mobilfrisør.

 • Frisørbehandling til enhver lejlighed i Aalborg

  Skal du have styr på håret inden en konfirmation eller bryllup i Vor Frue Kirke, inden du skal ud og nyde en hyggelig aften i Jomfru Ane Gade eller en tur i Aalborg Zoo? Vores mobilfrisører kører ud til dig uanset anledningen, og hjælper hvad end der er tale om en håropsætning, klipning eller bare trimning. Det er nemt og hurtigt.

Mød dine frisører i Aalborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i Aalborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider