Forebyg livsstilssygdomm - RaskRask

Vægttab
Forebyg livsstilssygdomme

Personlig træning i dit hjem

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

LIVSSTILSSYGDOMME OG DÅRLIG SAMVITTIGHED

Overvægt er ofte forbundet med ledgener, begrænset bevægelsesfrihed og en lang række livsstilssygdomme, vi har hørt om så mange gange før. Besøg hos lægen resulterer ofte i dårlig samvittighed over, at vi ikke har gjort nok for at tabe os. Typisk er rådene mere motion og bedre kost. Men hvordan implementerer man motion i en i forvejen presset hverdag begrænset af smerter og manglende overskud? og hvordan får man en kaloriefattig kostplan til at harmonere med børnefamilie, ferie og sociale arrangementer?

TO SKRIDT FREM OG TO TILBAGE

Mange af os har kæmpet med vægten hele livet og føler os fanget i en ond spiral af op- og nedture. Vi har prøvet at tabe os mange gange tidligere, men ender altid samme sted. Vi er som regel ekstra motiveret i starten, hvor resultaterne hurtig viser sig, men i takt med udviklingen aftager, falder motivationen og de gamle gamle vaner begynder at liste sig ind på os igen. De mislykkede forsøg kan mange gange føre til en følelse af nederlag, trøstespisning og store udsving i vægten – og sådan går det op og ned.

STORE UDSVING I VÆGTEN

En af udfordringerne ved at svinge op og ned i vægt er, at det kan være farligere end moderat overvægt. Store udsving på kort tid kan påvirke basalstofskiftet og øge risikoen for inflammation i kroppen. Det kan medføre forhøjet blodtryk, insulinfølsomhed og meget andet. Derfor kan det være en god idé at overveje formålet med sit vægttab, inden man går i gang. På den måde kan man mindske risikoen for den såkaldte yoyo-vægt og give sig selv bedre forudsætninger for at opnå et stabilt og vedvarende resultat.

Vil du vide mere?

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en sundere og mere aktiv livsstil

FOREBYG LIVSSTILSSYGDOMME

Hvis dit formål med vægttabet er at forebygge livsstilssygdomme, så bør forløbet derfor også tilpasses derefter. Det kan for eksempel være, at du har brug for et mindre intens forløb, hvor der i højere grad er fokus på at opretholde motivation og sikre kontinuerlig fremgang. Der findes dog ikke én opskrift, der passer til alle. Derfor er det afgørende, at du får skabt en balance i hverdagen, som passer til lige netop dit liv.

NÆRVÆRENDE OG PROFESSIONELLE TRÆNERE

Hos RaskRask finder du et udvalg af dygtige, personlige trænere med fokus på dine behov. Fælles for dem alle er, at de er nøje udvalgte på baggrund af deres høje faglighed og menneskelige kompetencer. Det betyder, at du altid kan forvente en nærværende, inspirerende og professionel træner, som lytter til dig og støtter dig hele vejen. Træneren  sørger naturligvis for at tilpasse træningsprogrammet til dig, så der tages højde for eventuelle skader og fysiske begrænsninger.

EN NEMMERE VEJ TIL ET LETTERE LIV

Med en træner fra RaskRask får du ikke blot et træningsforløb. Du får en personlig træner, som forstår vigtigheden af at skabe balance i hverdagen, en træner som altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og en træner som ved, hvad det kræver at ændre livsstil. Din træner kommer hjem til dig, når det passer i din hverdag. På den måde sparer du tid og rejsebesvær og kan i stedet træne i vante og trygge omgivelser. Vi bestræber os altid på at tilpasse forløbet til dine ønsker og behov og på samme tid gøre det så let og “smertefrit” som muligt. På den måde kan du bruge din tid og energi på det, der betyder noget for dig. 

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Træn når det passer dig
 • Undgå rejse- og ventetid
 • Få mere tid og overskud til træningen
 • Træn med familien og få mere kvalitetstid

Tryghed og faglighed

 • Få en træner med høj faglighed
 • Træn i trygge og vante rammer
 • Evidensbaseret træning og kostvejledning
 • Nærværende personlige trænere, der lytter til dine behov

Tilpasset dig

 • Skræddersyet personlig træning.
 • Overskueligt og realistisk træningsforløb
 • Kost tilpasset din hverdag, sociale begivenheder, ferier m.m.
 • Løbende motivation, inspiration og opbakning

Sådan fungerer vores vægttab

Tid til det vigtige

Find din ønskede træner og vælg det tidspunkt, der passer dig

I dit hjem eller naturen

Få træning tilpasset dit liv og få skabt den rette balance i hverdagen

Altid i gode hænder

Alle personlige trænere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Få gratis samtale

Vælg den træner og det tidspunkt, der passer dig

Personlig træning i landets største byer

Start din træning her