Flow yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!

Flow yoga
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Yoga book

Tid til det vigtige

Bestil din personlige yogalærer på to minutter, og få skræddersyet undervisning tilpasset din hverdag

Yoga i dit hjem

Yoga bragt til døren

Få personlig yoga i hjemmets trygge rammer - eller naturen når dig

Få yoga

Altid i gode hænder

Alle yogalærere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Hvad er flow yoga?

Flow yoga refererer til den type yoga, hvor du glider fra den ene stilling til den anden i en flydende bevægelse. Dette sker i samspil med din vejrtrækning. Det er en meget dynamisk form for yoga, med få pauser undervejs, og hvor indholdet varierer meget fra time til time.

Hvad kan flow yoga gøre for dig?

Denne stilart er særligt oplagt for dig, der ønsker at udfordre din krop fysisk, og gerne vil have en yogasession, der indeholder meget bevægelse og overgang mellem stillingerne. Det er en god måde at udfordre din krop på fysisk og styrke musklerne. Denne yogaform vil også medvirke til at få pulsen sat op i højeste gear.

Kan jeg dyrke flow yoga?

Uanset om du er nybegynder, let øvet eller erfaren med yoga, kan du dyrke flow yoga. Det er en stilart, der er tilpasset alle niveauer og alle aldersgrupper. Vores yogalærer vil desuden altid tilpasse niveauet afhængigt af din erfaring og dine behov – sådan kommer undervisningen til at foregå i det tempo, der passer dig.

Flow yoga i Danmark

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Book Flow yoga

Flow yoga i hjemmet eller naturen

Vi har skåret yogastudiet ud af ligningen, og tilbyder i stedet en deleøkonomisk model, hvor du selv bestemmer hvor din yoga skal foregå. Vores yogalærere kan bestilles til dit hjem eller til den omkringliggende natur nær dig. På den måde sparer du rejsebesværet til og fra yogastudiet, og kan i stedet koncentrere dig om at nyde din yoga i trygge og vante omgivelser.

Flow yoga på dine vilkår

Du bestemmer hvor og hvornår din yoga skal foregå, og hvor mange i ønsker at være. Vi tilbyder nemlig ikke kun personlig yoga, men giver dig ligeledes muligheden for gruppe yoga, hvis du ønsker at dele oplevelsen med veninderne eller din familie. Vores yogalærere tilpasser altid undervisningen herefter, og sørger for, at alle bliver inkluderet. Der tilbydes også gravid yoga, hvis du ønsker at afspænde kroppen og sindet inden den store dag.

Spar penge med et forløb

Hvis man for alvor skal udnytte alle fordele ved yoga, så er det typisk nødvendigt med flere sessioner. Dette vil vi gerne komme til livs, og gøre nemmere og billigere for dig at opnå. Derfor tilbyder vi med et af vores forløb muligheden for at fordybe dig i din foretrukne yogaform, og på samme tid spare penge på din yoga.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Find en yogalærer i din by

Start din yoga her