Familieklip - RaskRask

Familieklip
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores mobilfrisør

 • Frisørklip til hele familien

  Trænger du og din familie til at få trimmet lokkerne? Saml familien til et familie-klip og spar unødvendige udgifter på transport og bøvl med parkering.

 • Få overskud i hverdagen

  Det kan ofte være svært at finde tid i hverdagen, særligt hvis man skal til frisør. Flere og flere danskere springer frisøren over grundet mangel af overskud. Kender du det? Med RaskRask familieklip, kan I få mere tid til hinanden.

 • Professionel frisørbehandling i dit hjem

  RaskRask mobil-frisør er et frisørkoncept perfekt for den travle børnefamilie, der trænger til en hjælpende hånd i hverdagen. Hos os, kommer frisøren nemlig ud til jeres hjemmeadresse. Her kan begge forældre – og 2-3 børn – på skift nyde en professionel frisørbehandling, således at der bliver mere tid til overskud i hverdagen.

 • Fordele ved familieklip - få mere tid til hinanden

  Undgå transporttiden og besværet med at finde en god parkering. Saml familien til et familie-klip og spar på dyre udgifter fra frisørsaloner. Med familieklip fra RaskRask, slipper du helt for at rejse dig fra sofaen, når vores frisører kommer hjem til dig i din stue. Vores dygtige og professionelle frisører bringer derudover selv det nødvendige udstyr, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde kvalitetstid med dine kære. Det kalder vi velvære på dine vilkår.

 • Hvordan foregår klipningen?

  Ved booking af en mobil-frisør fra RaskRask, vælger du selv adressen, hvor klipningen skal foregå. Herefter vælger du familietype. Vi tilbyder klip til 2 voksne og 2-3 børn. Er I flere end 5 personer, anbefaler vi vores populære gruppeklip.

  For at få den bedste oplevelse med behandlingen, bør I inden I får besøg af vores frisør stå klar med følgende:

  -Nyvasket hår
  -Håndklæder
  -Stole
  -Kost og fejebakke/støvsuger

  Derudover, vil det være mest praktisk at foretage klipningerne et sted uden gulvtæppe.

  Har I spørgsmål vedrørende klipningen, så tøv ikke med at kontakte til os på tel.: +45 93 88 00 63 eller email: info@raskrask.dk.

 • Frisørbehandling til hele landet

  RaskRask arbejder på at få udvidet frisør-konceptet til hele landet, så vi kan tilbyde den bedste frisørløsning til dig og din familie. Vi er allerede etableret i København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi stopper ikke, før vi når ud til hele landet.

  Find din nærmeste lokale frisør her!

Mød dine mobile frisører

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Det siger kunderne om os

Start din klipning her