Familetræning - RaskRask

Personlig træning med hele familien

I naturen eller hjemme hos jer

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning

Træning med familien

Motion og kvalitetstid i ferien

Det kan være svært at finde plads til motion og selvpleje i en rutinepræget hverdag med børn, madpakker og skole-hjem-samtaler. Kalenderen på køleskabet er tætpakket de næste mange uger frem og de sidste tomme felter går til kvalitetstid med familien.

Med RaskRask behøver I ikke at gå på kompromis. Her kan I kombinere motion og kvalitetstid og tilmed få det bragt lige til døren, når det passer i jeres kalender.

Tag hul på de sunde vaner i ferien med en træner fra RaskRask.

Sjov og inspirerende aktivitet for hele familien

Sammen aftaler vi indhold for dagen. I bestemmer målet, og vi sørger for at sammensætte et sjovt og inspirerende program, hvor hele familien kan være med. Vi garanterer en masse kvalitetstid tilsat inspiration til nye sunde vaner for både de store og små. Det kunne eksempelvis være i form af konkurrencer og øvelser I kan lave i fællesskab.

I naturen eller hjemme hos jer

Med RaskRask får I oplevelsen bragt lige til døren. Det er op til jer, om det skal foregå hjemme i stuen, i haven eller måske en park nær jer. Vi slipper fantasien løs og bruger omgivelserne som legeplads.

Book en gratis samtale

Indtast adresse i søgefeltet og se vores udvalg af trænere og yogalærere i jeres område. Vælg træner eller yogalærer, dato og tidspunkt og book jeres aktivitet. I kan også starte med at booke en gratis samtale på telefon eller videoopkald, hvor I med træneren aftaler tid og sted samt specifikke ønsker for aktiviteter.

I får den bedste pris

Hos RaskRask mener vi, at det skal være nemt at komme i gang med personlig træning. Vores trænere kommer derfor til jer, når I har tid. Det betyder, at I kan spare penge på dyre mellemled. I behøver ikke køre til fitnesscenteret eller investere i dyrt udstyr.

Spar penge med et forløb

Ønsker I flere træninger, kan I spare penge med en af vores pakker. Med udgangspunkt i jeres ønsker og mål sammensætter vi et forløb, der harmonerer med jeres liv og dagligdag. Det kunne for eksempel være en fast dage i ugen, hvor træneren kommer forbi og laver et program, hvor alle kan være med.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Det siger kunderne om os

Start din træning her