Lider du af depression? Prøv velvære behandling i eget hjem I RaskRask

-20% på Gavekort til Massage

Læg velvære under juletræet

⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Lider du af depression og indre uro? Læs med her og find din foretrukne behandling.

Depression er en svær psykisk lidelse, som rammer ca. 15% af den danske befolkning på et eller andet tidspunkt i livet, ifølge Sundhed.dk. Lidelsen kan enten opstå som følge af en anden lidelse eller længerevarende sygdom eller være et udtryk for en generel manglende personlig trivsel. Depressionen findes i mange former og adskiller sig fra en almindelig nedtrykthed ved at være konstant. Symptomerne overlapper ofte med de af stress (se stress) og opleves som følgende:

Symptomer på depression

  • Fysiske symptomer: Hovedpine, spændinger, energiløshed, søvnløshed, øget eller nedsat appetit, koncentrationsbesvær, indre uro, nedsat sexlyst og rejsningsproblemer for mænd. 
  • Psykiske symptomer: Træthed, irritabilitet, hukommelses- og koncentrationsbesvær, negative tanker, depression, angst, selvmordstanker, selvbebrejdelse samt nedsat livslyst og humor. 
  • Adfærdsmæssige symptomer: Søvnløshed, udfarenhed, aggressivitet, ubeslutsomhed, mangel på livskraft, apati, social isolation,  let til gråd, øget sygefravær samt øget brug af medicin eller stimulanser, såsom kaffe, cigaretter,  alkohol og stoffer.

Behandlingsformer

RaskRask kan tilbyde dig en række af behandlinger til at lette symptomerne på depression. En afslappende wellness-massage i dit eget hjem kan skabe fokus på netop dine behov og kan give dig en følelse af velvære under behandlingen. Massagen frigiver lykkegivende og smertelindrende hormoner i form af dopamin og serotonin, som er med til at løfte humøret og overskuddet, så der frigøres mere plads til  energi i hverdagen. 

Derudover har meditativ yoga også en gavnlig virkning på både krop og sind. Yoga har en transformerende og lindrende virkning, der efterlader dig med en følelse af velvære. 

Er du derimod mere til udholdenhed og har lyst til at flytte grænser, kan motion og bevægelse have netop den virkning, at de promoverer sund blodcirkulation, som giver kroppen mere overskud samt øger kroppens egen produktion af dopamin og andre immunforsvarsstyrkende hormoner. Træningen kan ydermere hjælpe med at skabe struktur og sætte mål.

l

Typiske symptomer hos vores kunder

.

Hovedpine

Kropsspændinger

Rygsmerter

l

Nakkesmerter

Muskel-, led- og lændesmerter

Skuldersmerter

Fodsmerter

Træthed

l

Depression

l

Stress

Find din foretrukne massør.

Læs mere om de specifikke tilbud på den enkelte fagpersons profil eller ring på 93 88 00 63 og hør nærmere.

.

.⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Velvære på dine vilkår

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen