Dameklip - RaskRask

Dameklip
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores mobilfrisør

 • Professionel frisørklip i dit hjem

  Er det tid til en ny frisure? Eller skal du have lavet striber i håret? Så har vi løsningen til dig.

  Som Danmarks førende koncept for velvære, herunder massage, yoga og personlig træning, følger RaskRask op på succesen og udvider nu med professionelle frisørydelser i dit hjem on-demand – når du har brug for det.

 • Lækkert, nemt og billigt

  Leder du efter en nem og billig frisørløsning? Kvalitet behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. Hos RaskRask kan du nemlig spare for dyre udgifter ved transport og ventetid ved en travl salon. Med en mobil-frisør fra RaskRask, gør vi frisøroplevelsen til noget helt særligt. Vores dygtige og professionelle frisører kommer direkte hjem til dig, eller dér, hvor du er. Vi leverer en samlet løsning, så du sparer penge samtidigt med, at du får en kvalitetsbehandling og opnår samme resultat som ved en fysisk salon. Vores frisører bringer selv det nødvendige udstyr, så du kan læne dig tilbage og nyde behandlingen.

 • Håropsætning til enhver anledning

  Står du og mangler en frisør eller makeupartist til dit bryllup eller kommende arrangement? Eller har du brug for en hurtig frisure til en aften i byen? Med RaskRasks mobil-frisører, kan du få en professionel frisørbehandling, når du vil have det – og hvor du vil have det. Vores dygtige og passionerede frisører er erfarne med håropsætning og makeuplægning, samt er opdaterede på de nyeste trends inden for hårmode – så du kan stråle på din store dag.

 • Forkæl veninderne med gruppeklipning

  Vil du dele velværen med dine veninder? Byd dem indenfor til en anderledes velværeoplevelse hjemme i din stue. Forvandl dagligstuen til en frisørsalon med en gruppeklipning fra RaskRask, og byd dine gæster på en frisøroplevelse, som I sent vil glemme. Vores dygtige og professionelle frisører både klipper, farver og opsætter hår på tværs af hårtyper – helt op til 7 personer, samt giver en personlig betjening og en kvalitet, der er en salon værdig. Således kan I få lækker 5-stjernet salon kvalitet, imens I nyder af hinandens gode selskab. Det kalder vi velvære on-demand.

 • Husk de ældre - frisørklipning på plejehjem

  Har du et ældre familiemedlem, der også kunne trænge til at få plejet lokkerne? RaskRask tilbyder også professionel klipning på plejehjem og ældrecentre i alle landets større byer. Giv din mor, far, bedstemor eller bedstefar en glædelig oplevelse med en velgørende frisørklipning i trygheden af deres ældrecenter eller plejehjem.

 • Hvad skal du huske før klipningen?

  For at få den bedste oplevelse med behandlingen, bør du, inden du får besøg af vores frisør stå klar med følgende:

  -Nyvasket hår
  -Håndklæde
  -Stol
  -Kost og fejebakke/støvsuger

  Derudover, vil det være mest praktisk at foretage klipningerne et sted uden gulvtæppe.

  Har du spørgsmål vedrøre klipningen, så tøv ikke med at kontakte til os på tel.: +45 93 88 00 63 eller email: info@raskrask.dk.

 • Vi bringer ud til hele landet

  RaskRask tilbyder professionel dameklip til alle landets større byer – bl.a. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud lokalt og dér hvor du er – find din nærmeste frisør her!

Mød dine mobile frisører

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din klipning her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider