fbpx

Covid-19 retningslinjer

Covid-19 retningslinjer

Den 6. april 2021 åbner RaskRask for massage, yoga og personlig træning. Der er fortsat åbent for online yoga og personlig træning (til ydelser som foregår online kræves ikke coronapas).

For at kunne få massage, personlig yoga eller træning skal du have et coronapas, der viser, at du enten er færdigvaccineret, har haft corona eller er testet negativ indenfor 72 timer (PCR- eller lyntest).

Er du fritaget fra coronapas beder vi dig kontakte os, så vi kan finde en fagperson, der passer bedst muligt til dig. Læs mere om coronapas på sundhed.dk

Fremvisning af coronapas gælder både indendørs og udendørs personlig yoga og træning.

Som kunde skal du bære værnemidler i form af mundbind eller visir, bortset fra når du ligger på maven og får massage.

Alle vores fagpersoner har ligeledes coronapas, og sørger for god hygiejne og regelmæssig afspritning af hænder såvel som udstyr. Desuden bærer alle fagpersoner mundbind eller visir, med undtagelse af udendørs samt online træning og yoga.

Symptomer

Hvis du selv eller dine nære har nogen form for symptomer, er det vigtigt, at du venter med at booke til alle er symptomfrie. Hvis du udvikler symptomer efter du har booket, er det også vigtigt at du aflyser din aftale. Det samme gælder selvfølgelig for vores fagpersoner. Derfor har vi fjernet aflysningsgebyret, så du kan aflyse med kort varsel, hvis nødvendigt.

Har du betalt på forhånd, bliver pengene automatisk tilbageført i tilfælde af aflysning.

Er du i tvivl, om du bør få besøg af en massør, træner eller yogalærer, så tøv ikke med at kontakte os på info@raskrask.dk eller på tlf 93 88 00 63. Vi sidder klar ved telefon og chat til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Til forsiden