fbpx

Information om coronavirus

Information om coronavirus

Til og med d. 7. februar 2021 er RaskRask lukket ned for massage, yoga og træning til private og erhverv. Det sker på baggrund af regeringens seneste udmeldinger for at bremse coronasmitten.

Har du en tid som ligger før d. 8. februar 2021, så beder vi dig rykke eller aflyse den. Det betyder også, at der ikke kan bestilles nye tider på hjemmesiden i løbet af denne periode. Du kan godt forudbestille en til fra d. 8. februar og frem.

Har du betalt på forhånd, bliver pengene automatisk tilbageført i tilfælde af aflysning.

Hos RaskRask er helbred og sikkerhed hos kunder og fagpersoner altid højeste prioritet. Vi følger derfor udviklingen af coronavirus (COVID-19) og Sundhedsstyrelsens anbefalinger nøje. Vores massører, personlige trænere og yoga instruktører er opmærksomme på god hygiejne og regelmæssig afspritning.

Når vi åbner igen, er det selvfølgelig kun fagpersoner uden symptomer, som vil køre ud. Hvis du selv eller dine nære har nogen form for symptomer, er det vigtigt, at du venter med at booke.

Hvis du er i risikogruppen (lider af sygdom, er ældre, er gravid eller andet), beder vi dig også vente med at booke.

Hvis du udvikler symptomer efter du har booket, er det også vigtigt at du aflyser din aftale. Det samme gælder selvfølgelig for vores fagpersoner. Derfor har vi fjernet aflysningsgebyret, så du kan aflyse med kort varsel, hvis nødvendigt.

Er du i tvivl, om du bør få besøg af en massør, træner eller instruktør, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og chat til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Til forsiden