Børneklip - RaskRask

Børneklip
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores mobilfrisør

 • Børneklipning i hjemmets trygge rammer

  Står I og mangler en børnefrisør til jeres næste fest eller konfirmation? Skal det gå lidt hurtigt med at få børnene klippet? Eller bryder barnet sig ikke om at gå til frisøren? Så har vi løsningen til jer.

  Det kan ofte ske, at nogle børn ikke føler sig trygge ved at gå til frisøren. Og her oplever vi, at det kan hjælpe, hvis frisøren selv kommer til barnet. Med RaskRask giver vi nu mulighed for at få børnene klippet i dets egne trygge omgivelser – nemlig derhjemme. På den måde, kan mor og far også få tid til mere, mens barnet bliver klippet.

 • Få mere overskud i hverdagen

  RaskRask frisør-on-demand, er et frisørkoncept udviklet til den moderne familie, hvor børnene kræver konstant opmærksomhed, og der derfor ikke er tid til velvære og afslapning i hverdagen. Hos os kommer frisøren nemlig ud til jeres hjemmeadresse. Her kan barnet få en professionel frisørklipning, uden at du behøver at slippe dagens andre gøremål.

  Kunne du selv tænke dig en frisørklipning – er der også mulighed for at bestille et familieklip, der kombinerer tilbuddet, således at både børn og forældre kan få en professionel frisørbehandling.

 • Frisørklip gjort nemt og billigt

  Med en mobil-frisør fra RaskRask, sparer I dyre udgifter ved en almindelig frisørsalon og slipper for tidspres, transport og trætte børn på bagsædet. Hos os, kommer frisøren selv ud med alt det nødvendige udstyr, så I kan fokusere på, hvad der virkelig er vigtigt og få mere overskud i hverdagen.

 • Børneklip til enhver lejlighed

  Leder I efter en børnefrisør til den kommende konfirmation eller store arrangement? Hos RaskRask har vi børneklip til alle lejligheder. Vores dygtige og certificerede frisører er erfarne med opsætning af hår og makeuplægning, samt opdaterede i de nyeste trends inden for børne- og hårmode. Vi behandler uanset anledning og på tværs af alle hårtyper, så I kan se fantastiske ud på jeres store dag.

 • Hvad skal I have klar?

  For at få den bedste oplevelse med behandlingen, bør I inden I får besøg af vores frisør stå klar med følgende:

  -Nyvasket hår til barnet
  -Håndklæde
  -Stol at sidde på
  -Kost og fejebakke/støvsuger

  Derudover, vil det være mest praktisk at foretage klipningerne et sted uden gulvtæppe.

  Har I spørgsmål vedrørende klipningen, så tøv ikke med at kontakte til os på tel.: +45 93 88 00 63 eller email: info@raskrask.dk.

 • Find din nærmeste børnefrisør

  RaskRask tilbyder professionel børneklipning hjemme i din stue eller på din udvalgte lokation i alle landets større byer – bl.a. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud lokalt og dér hvor du er – find din nærmeste børnefrisør her!

Mød dine mobile frisører

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Det siger kunderne om os

Start din klipning her